skip to Main Content

Bescherm uw materialen met een nano behandeling

Bioshield Smartcoatings is dé expert in het behandelen van materialen als gevels/daken, vloeren, trappen, balustrades, openbare speakersystemen en in tuinen, badkamers en keukens. En zo zijn er nog tientallen andere toepassingen te noemen. Wie ons inschakelt, weet zich ervan verzekerd dat water en vuil jarenlang geen aantastende werking zullen hebben. Met een nano behandeling zorgen we ervoor dat water niet door de oppervlakte kan dringen, maar eenvoudig te verwijderen is of naar beneden drupt. Desgevraagd voorzien we het materiaal tevens van een actieve quantum coating. Organische vervuiling – de groene aanslag – wordt daarmee bestreden.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Geef water en vuil het nakijken met een nano coating

Hoe gaat een nano behandeling in zijn werk? Een belangrijke eigenschap van een nano coating is dat het een nano raster vormt. Daarvoor is slechts één behandeling al voldoende. Deze rasters zijn met het blote oog niet waarneembaar, terwijl hun beschermende kwaliteiten dat na jaren nog steeds zijn. Als gevolg van deze technieken kan Bioshield de poriën van de materialen verkleinen. Watermoleculen kunnen er zodoende onmogelijk doorheen en vormen druppels op het oppervlak. Dit neemt u eenvoudig met een handdoek af. Met de inzet van quantumtechnieken gaan we ook de (organische) vervuiling te lijf. Zodoende krijgen uw eigendommen naast een waterafstotende coating eveneens een vuilafstotende!

Standaard coatings en verf zijn dikwijls gebaseerd op het ‘luchtdicht verpakken’. Vaak worden hierbij één of meerdere lagen aangebracht op een oppervlak, wat als nadeel kan hebben dat de oorspronkelijke uitstraling verdwijnt. Zeker bij natuurlijke producten is dat jammer. Bovendien is het een behandeling die om de twee of drie jaar moet worden herhaald. Met een nano behandeling bent u in één keer klaar voor een langere periode, die bij sommige materialen wel 15 jaar bedraagt! Wilt u daarna opnieuw een nano coating aanbrengen, maar bent u bang voor een opeenhoping van lagen? Geen zorgen, de poriën bieden nog wél ruimte voor de nanocoating. Bescherm uw materialen langs deze onzichtbare weg tot in lengte van jaren.

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Nano behandeling? Bioshield! Als het écht goed moet zijn.

Bent u overtuigd van onze aanpak en wilt u ook een nano behandeling laten uitvoeren? Neem direct contact met ons op, dan maken we snel een afspraak. Ook als u misschien nog vragen heeft. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder. Zakelijk of particulier, bij Bioshield vinden we dat iedereen van deze duurzame en kostenbesparende techniek moet kunnen profiteren.

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield