Tenax - bioshield

Bioshield is de hoofddistributeur van Tenax.

WAT IS TENAX?


Bioshield is hoofddistributeur van Tenax producten voor Nederland en enkele reinigers onder eigen label. We zijn ook hoofddistributeur van Stainproof by Drytreat™ producten voor Nederland, Frankrijk, Duitsland en Polen.


Tenax is al meer dan 60 jaar een toonaangevende leverancier van onderzoek, technologie en innovatie voor de natuursteen-, keramiek- en kwartsoppervlakkensector.


Via haar industriële en professionele divisies biedt het bedrijf effectieve oplossingen voor de gehele toeleveringsketen, van industriële productie tot transformatie, bouw en onderhoud.

INDUSTRIEEL

Met meer dan zestig jaar ervaring is Tenax toonaangevend op het gebied van industriële verwerking en biedt een uitgebreid assortiment geavanceerde oplossingen die klanten in elke verwerkingsfase kunnen helpen.


TENAX is georganiseerd om effectief te voldoen aan de unieke eisen van de natuursteen-, keramiek- en kwartsindustrie, met gespecialiseerde productlijnen die snel kunnen inspelen op marktontwikkelingen en maatwerkverzoeken.

Mastiek, harsen, schuurmiddelen, oppervlaktebehandelingen en gereedschappen op maat voor optimale prestaties, betere verwerking en betere materiaalkwaliteiten.

Tenax - bioshield

PROFESSIONEEL


Innovatieve oplossingen die speciaal zijn ontworpen voor de verwerking van natuursteen, keramiek en kwartsoppervlakken.


De divisie Tenax Professional richt zich op fabrikanten, marmerbewerkers, onderhoudsmedewerkers en ambachtslieden die gespecialiseerd zijn in het bewerken van specifieke oppervlakken.

Deze divisie gebruikt gespecialiseerde producten die verschillen van de producten die worden gebruikt bij industriële verwerking.

Deze divisie maakt gebruik van de uitgebreide ervaring van Tenax om complete oplossingen te bieden die op alle oppervlakken het gewenste resultaat opleveren.

Tenax - bioshield

SCROLL OMLAAG

WAAROM KIEZEN VOOR TENAX?


Tenax is al meer dan 65 jaar een toonaangevende leverancier van onderzoek, technologie en innovatie voor de oppervlaktesector van NATUURSTEEN, Keramiek en KWARTZ.Tenax is een gerenommeerd Italiaans bedrijf dat werd opgericht in 1956. Het is in de loop der jaren flink gegroeid en is nu aanwezig in meer dan 100 landen wereldwijd.

Het bedrijf staat internationaal bekend om de productie van hoogwaardige mastics, epoxysystemen, oppervlaktebehandelingen en schuurmiddelen.


Het bedrijf biedt effectieve oplossingen voor de gehele toeleveringsketen, van industriële productie tot transformatie, bouw en onderhoud, via de divisies INDUSTRIAL en PROFESSIONAL.


Met 6 vestigingen verspreid over 4 continenten en een team van ervaren specialisten zet Tenax zich in om professionals en bedrijven te helpen hun doelen te bereiken.

Contact Bioshield