Stain-proof® - bioshield

Bioshield is de hoofddistributeur van STAIN-PROOF® by DRYTREAT producten.

WAT IS STAIN-PROOF®?


Bioshield is de hoofddistributeur van STAIN-PROOF® by DRYTREAT producten en enkele reinigingsmiddelen onder eigen label voor Nederland, Frankrijk, Duitsland en Polen.

STAIN-PROOF® ontwikkelt wereldwijd toonaangevende impregnerende afdichtingsmiddelen en -versterkers voor natuursteen, bakstenen, straatstenen, tegels, technisch beton en voegspecie en speciale Hanafinn™-reinigers. DRYTREAT is onderdeel van de ICP Building Solutions Group.

Stain-proof® - bioshield

400 keer kleinere moleculen

De speciaal penetrerende sealer-moleculen zijn honderden keren kleiner dan andere goed-

bekende impregneermerken gebruiken.

Diepere penetratie


Onze sealer-moleculen dringen veel dieper door in de porie structuur, zelfs in dichte natuursteen zoals graniet of kwartsiet. Het is daarom ook geen coating maar dringt echt tot het materiaal door voor de perfecte bescherming

Afstotende barrière


De uitzonderlijke sealer-moleculen hechten zich permanent aan het materiaal door middel van een chemisch bindingsproces. Dit creëert een substantiële diepe olie- en waterafstotende barrière.

SCROLL OMLAAG

WAAROM KIEZEN VOOR

STAIN-PROOF®?


STAIN-PROOF® producten profiteren van garantieperiodes van 5 jaar tot 25 jaar wanneer ze worden aangebracht door een erkende applicateur.


STAIN-PROOF® protection

De diepere STAIN-PROOF® barrière biedt niet alleen een zeer goede vlekbescherming van het oppervlak, maar ook bescherming tegen meer ernstige, veelvoorkomende vormen van schade veroorzaakt door waterpenetratie, waaronder kalkaanslag, afbrokkeling van zout, vorstschade en verkleuring veroorzaakt door UV. Dit is waar STAIN-PROOF® zich weet te onderscheiden van normale coatings.


De keuze voor de juiste behandeling is altijd gebaseerd op duurzaamheid, behoud van de natuurlijke uitstraling, biologische afbreekbaarheid, kostenbesparing en uiteindelijk de gemakkelijke reiniging van de materialen en daarmee besparing op onderhoudskosten.

HOE KAN IK

STAIN-PROOF® GEBRUIKEN ?


Bioshield biedt trainingen en certificering

We leren je om natuursteen en andere poreuze oppervlakken grondig te reinigen, te beschermen en te verbeteren, met behulp van de toonaangevende producten van STAIN-PROOF®. We zullen ook meer geavanceerde technische training bieden naarmate je meer ervaring opdoet.

Contact Bioshield