Nano vloeistof aanbrengen


Verf was gisteren; laat nu een nano vloeistof aanbrengen

Materialen in uw interieur of exterieur beschermen met een laag verf? Het is niet langer nodig! Laat ze nu op een onzichtbare en duurzame manier behandelen tegen de invloeden van buitenaf. Laat Bioshield een nano vloeistof aanbrengen. Met onze smart coatings kunnen al uw vocht- en vuilgevoelige materialen er weer voor langere tijd tegenaan, met behoud van hun natuurlijke aanblik. Of ze nu van hout zijn, van steen, glas of metaal; met behulp van een eenmalig toe te passen nanocoating krijgen ze een laag die bescherming biedt voor een periode van wel 8 tot 15 jaar. U bespaart bovendien op een eenvoudige manier op onderhouds- en vervangingskosten.

Uw materialen beschermd tegen tal van bedreigingen

Laat ons een nano vloeistof aanbrengen op basis van de laatste nieuwe technieken. Door Bioshield behandelde materialen worden op die wijze vriendelijk in het onderhoud en makkelijk schoon te maken. Onze smart coatings zijn ook nog eens multi-toepasbaar. Naast water- en vuilbestendig kunnen we ze ook hittebestendig maken. Muren krijgen van ons een anti-graffitilaag. Werkt u in de horeca, laat Bioshield uw keuken dan antibacterieel maken volgens de meest strenge eisen. Met de gebruikte nanocoating en quantum coating beschermen we uw materialen tegen tal van bedreigingen. Producten die ook nog eens mens- en diervriendelijk zijn.

Hebt u genoeg van die groene aanslag? Wilt u in de zomer genieten van een schoon terras, dak of gevel? Twijfel niet en laat Bioshield een nano vloeistof aanbrengen. Na een intensieve enzymatische reiniging behandelen we alle oppervlakken met smartcoatings. Met het gebruik hiervan hebben wij in de voorbije jaren een grote expertise opgebouwd. Ten opzichte van andere, meer traditionele producten bevatten ze ook nog eens een lage waarde aan vluchtige organische stoffen (VOC). Tevens zijn ze voedselveilig. Een nano coating aanbrengen heeft daarbij als voordeel dat deze behandeling minder vaak hoeft te worden herhaald en dat dure, agressieve schoonmaakmiddelen overbodig zijn.

Voordeling nano vloeistof aanbrengen? Bioshield!

Door Bioshield in te schakelen, bespaart u onder de streep dus behoorlijk op onderhoud en reiniging. Wilt u daar ook van profiteren? Neem dan contact op om een afspraak te maken of om een gedegen indicatie van kosten en besparingen te krijgen. We maken met plezier nader kennis met u en willen maatwerk leveren. Bedenk: een nano vloeistof aanbrengen, zorgt ervoor dat u voor langere tijd geen omkijken meer heeft naar onderhoud dat zich voorheen regelmatig aandiende.

Onderhoudskosten besparen?

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen je direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze nano sealers krijg je een garantie op de werkzame duur tussen de 10-15 jaren.

Doordat de materialen o.a. geen water meer opnemen en vuil zich niet meer in de poriën kan hechten hoef je geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te gebruiken. De levensduur wordt hierdoor enorm verlengd en zo bespaar je veel onderhoudskosten op de lange termijn.

Wil je ook besparen op onderhoudskosten?

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER BIOSHIELD?


Bioshield projects
4.7
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Powered by google
Anneke boomAnneke Boom
16:00 12 Oct 23
Op natuursteen mag je geen azijn of zuurhoudende schoonmaak middelen gebruiken. Hoe dan met de kalkaanslag? Bioshield de oplossing. Onze marmeren badkamers zijn geschuurd, gereinigd en geïmpregneerd. Water trekt niet meer in het marmer! Niet ff snel, maar zeer zorgvuldig. Ook het opnieuw kitten is verzorgd door Bioshield. En we kregen een 10 ltr can niet zuurhoudende schoonmaakmiddel erbij. 10-15 jaar garantie. Wissen van vloer is niet meer nodig. Zeer klantvriendelijk en hoge service. Heel blij dat we het gedaan hebben.
Sonja vandoormaleSonja Vandoormale
15:26 10 Oct 23
KeesKees
10:13 10 Oct 23
Na het leggen van een nieuwe vloer heeft Bioshield het marmer gereinigd en van een nano-coating voorzien.Aangezien er nog een lichte waas bleef zitten is nogmaals gereinigd. Dit tot savonds laat!Daarnaast fijne specialistische adviezen van Tessa waaruit de liefde voor het vak en ook het vakmanschap van dit topbedrijf blijkt.
Brilliant bottlesBrilliant Bottles
05:27 18 Jul 23
Top bedrijf. Specialisten in natuursteen bescherming. Vaklui
Harry van helvoirtHarry van Helvoirt
07:08 30 Jun 23
zeer professionele Dienstverlening en zijn super blij met het resultaat 😀 - hier impressies van voor en na de bewerking.
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:35 01 Dec 22
Wat een goede service! Steeds snel paraat, ondanks dat andere zaken uitliepen, waardoor de start vertraagd was werd er vanuit Bioshield flexibel met de planning om gegaan en werd het project binnen de tijd en boven verwachting opgeleverd. Vakmanschap pur sang!
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:00 01 Dec 22
Jessfienflo stephensJessFienFlo Stephens
11:52 01 Dec 22
Wat een vakwerk! 100% een aanrader. Vloer helemaal als nieuw na het schoonmaken. Tevens mijn buiten tafel geschuurd en behandeld zodat deze weer tegen weer en wind kan.
Erik van den broekErik VAN DEN BROEK
11:36 01 Dec 22
Wij hebben Bioshield destijds benaderd voor het coaten van onze terras vloeren. Jongens zijn super flexibel en denken met de klant mee! Water loopt direct af, zonder dat het in de betonnenvloer trekt. SUPER resultaat en hebben ook geen groene aanslag meer!!
Bioshield verzorgd de onzichtbare bescherming voor onze boomstamtafels. Hierdoor kunnen wij 3 jaar garantie meegeven aan onze klanten. Voor andere materialen zoals alle type natuursteen en woonbeton wel 10 jaar garantie! Website is de moeite om te bezoeken en de service uitmuntend.
Js_loader

Contact Bioshield