Nano coating aanbrengen


Materialen beschermen? Nano coating aanbrengen

Bioshield Smartcoatings is uw specialist in het behandelen van materialen als natuurstenen vloeren, wanden, keukenbladen, gevlinderde betonnen vloeren, gevels, autoruiten en nog tientallen andere toepassingen. Als wij klaar zijn, weet u zeker dat water en vuil jarenlang geen kans meer krijgen. Wat we doen is een nano coating aanbrengen, die ervoor zorgt dat water niet in het te beschermen materiaal kan doordringen. U zult zien dat water er in druppels op blijft staan en makkelijk te verwijderen is. Eventueel voorzien we het oppervlak ook nog van een actieve quantum coating. Hiermee wordt een dreigende organische vervuiling adequaat aangepakt.

Waterbestendig, vuilbestending én hittebestendig

Laat Bioshield een nano coating aanbrengen op basis van de meest recente nano technologie. Door ons behandelde materialen worden op deze wijze onderhoudsvriendelijk en easy to clean. De toepassing houdt bovendien niet op bij het waterbestendig of vuilafstotend maken; denk hierbij onder meer ook aan hittebestendigheid, anti-graffiti, antimicrobieel of antibacterieel, om bijvoorbeeld aan de strenge eisen van de HACCP (horeca) te voldoen. Ook dit zijn beschermende eigenschappen die in onze nanocoating en quantum coating voorkomen. De producten van Bioshield zijn eveneens vriendelijk voor mens en dier én in het gebruik.

Traditionele coatings en verven gaan uit van het principe van materialen ‘sealen’. In feite breng je hiermee een of meerdere lagen aan op een oppervlak, waardoor de natuurlijke uitstraling ervan wordt veranderd. Het is bovendien een traditionele behandeling die met enige regelmaat moet worden herhaald. Eenmalig een nano coating aanbrengen betekent dat u voor langere tijd klaar bent, in sommige gevallen tot wel 15 jaar. Na deze periode laat u zonder problemen opnieuw een nano vloeistof aanbrengen, zonder dat er een ophoping van lagen ontstaat. Op nano niveau is er namelijk altijd nog ruimte in de poriën. Uw materialen blijven onzichtbaar beschermd én wederom voor een lange periode.

Nano coating aanbrengen? Bioshield helpt u graag.

De werkwijze van Bioshield is bewezen effectief en daarbij ook nog eens vriendelijk voor uw portemonnee. U bespaart op onderhouds- en reinigingskosten. Nieuwsgierig geworden of een nano coating aanbrengen ook iets voor u kan zijn? Neem vrijblijvend contact op met ons. Wij geven u een duidelijke indicatie van de kosten die u kunt besparen of maken een uitgebreide return on investment berekening. We komen graag in gesprek met u om u deskundig te adviseren. Meteen een afspraak maken om in of buiten uw pand aan de slag te gaan, kan natuurlijk ook.

Onderhoudskosten besparen?

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen je direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze nano sealers krijg je een garantie op de werkzame duur tussen de 10-15 jaren.

Doordat de materialen o.a. geen water meer opnemen en vuil zich niet meer in de poriën kan hechten hoef je geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te gebruiken. De levensduur wordt hierdoor enorm verlengd en zo bespaar je veel onderhoudskosten op de lange termijn.

Wil je ook besparen op onderhoudskosten?

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER BIOSHIELD?


Bioshield projects
4.7
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Powered by google
Anneke boomAnneke Boom
16:00 12 Oct 23
Op natuursteen mag je geen azijn of zuurhoudende schoonmaak middelen gebruiken. Hoe dan met de kalkaanslag? Bioshield de oplossing. Onze marmeren badkamers zijn geschuurd, gereinigd en geïmpregneerd. Water trekt niet meer in het marmer! Niet ff snel, maar zeer zorgvuldig. Ook het opnieuw kitten is verzorgd door Bioshield. En we kregen een 10 ltr can niet zuurhoudende schoonmaakmiddel erbij. 10-15 jaar garantie. Wissen van vloer is niet meer nodig. Zeer klantvriendelijk en hoge service. Heel blij dat we het gedaan hebben.
Sonja vandoormaleSonja Vandoormale
15:26 10 Oct 23
KeesKees
10:13 10 Oct 23
Na het leggen van een nieuwe vloer heeft Bioshield het marmer gereinigd en van een nano-coating voorzien.Aangezien er nog een lichte waas bleef zitten is nogmaals gereinigd. Dit tot savonds laat!Daarnaast fijne specialistische adviezen van Tessa waaruit de liefde voor het vak en ook het vakmanschap van dit topbedrijf blijkt.
Brilliant bottlesBrilliant Bottles
05:27 18 Jul 23
Top bedrijf. Specialisten in natuursteen bescherming. Vaklui
Harry van helvoirtHarry van Helvoirt
07:08 30 Jun 23
zeer professionele Dienstverlening en zijn super blij met het resultaat 😀 - hier impressies van voor en na de bewerking.
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:35 01 Dec 22
Wat een goede service! Steeds snel paraat, ondanks dat andere zaken uitliepen, waardoor de start vertraagd was werd er vanuit Bioshield flexibel met de planning om gegaan en werd het project binnen de tijd en boven verwachting opgeleverd. Vakmanschap pur sang!
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:00 01 Dec 22
Jessfienflo stephensJessFienFlo Stephens
11:52 01 Dec 22
Wat een vakwerk! 100% een aanrader. Vloer helemaal als nieuw na het schoonmaken. Tevens mijn buiten tafel geschuurd en behandeld zodat deze weer tegen weer en wind kan.
Erik van den broekErik VAN DEN BROEK
11:36 01 Dec 22
Wij hebben Bioshield destijds benaderd voor het coaten van onze terras vloeren. Jongens zijn super flexibel en denken met de klant mee! Water loopt direct af, zonder dat het in de betonnenvloer trekt. SUPER resultaat en hebben ook geen groene aanslag meer!!
Bioshield verzorgd de onzichtbare bescherming voor onze boomstamtafels. Hierdoor kunnen wij 3 jaar garantie meegeven aan onze klanten. Voor andere materialen zoals alle type natuursteen en woonbeton wel 10 jaar garantie! Website is de moeite om te bezoeken en de service uitmuntend.
Js_loader

Contact Bioshield