Nano behandeling


Bescherm uw materialen met een nano behandeling

Bioshield Smartcoatings is dé expert in het behandelen van materialen als gevels/daken, vloeren, trappen, balustrades, openbare speakersystemen en in tuinen, badkamers en keukens. En zo zijn er nog tientallen andere toepassingen te noemen. Wie ons inschakelt, weet zich ervan verzekerd dat water en vuil jarenlang geen aantastende werking zullen hebben. Met een nano behandeling zorgen we ervoor dat water niet door de oppervlakte kan dringen, maar eenvoudig te verwijderen is of naar beneden drupt. Desgevraagd voorzien we het materiaal tevens van een actieve quantum coating. Organische vervuiling – de groene aanslag – wordt daarmee bestreden.

Geef water en vuil het nakijken met een nano coating

Hoe gaat een nano behandeling in zijn werk? Een belangrijke eigenschap van een nano coating is dat het een nano raster vormt. Daarvoor is slechts één behandeling al voldoende. Deze rasters zijn met het blote oog niet waarneembaar, terwijl hun beschermende kwaliteiten dat na jaren nog steeds zijn. Als gevolg van deze technieken kan Bioshield de poriën van de materialen verkleinen. Watermoleculen kunnen er zodoende onmogelijk doorheen en vormen druppels op het oppervlak. Dit neemt u eenvoudig met een handdoek af. Met de inzet van quantumtechnieken gaan we ook de (organische) vervuiling te lijf. Zodoende krijgen uw eigendommen naast een waterafstotende coating eveneens een vuilafstotende!

Standaard coatings en verf zijn dikwijls gebaseerd op het ‘luchtdicht verpakken’. Vaak worden hierbij één of meerdere lagen aangebracht op een oppervlak, wat als nadeel kan hebben dat de oorspronkelijke uitstraling verdwijnt. Zeker bij natuurlijke producten is dat jammer. Bovendien is het een behandeling die om de twee of drie jaar moet worden herhaald. Met een nano behandeling bent u in één keer klaar voor een langere periode, die bij sommige materialen wel 15 jaar bedraagt! Wilt u daarna opnieuw een nano coating aanbrengen, maar bent u bang voor een opeenhoping van lagen? Geen zorgen, de poriën bieden nog wél ruimte voor de nanocoating. Bescherm uw materialen langs deze onzichtbare weg tot in lengte van jaren.

Nano behandeling? Bioshield! Als het écht goed moet zijn.

Bent u overtuigd van onze aanpak en wilt u ook een nano behandeling laten uitvoeren? Neem direct contact met ons op, dan maken we snel een afspraak. Ook als u misschien nog vragen heeft. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder. Zakelijk of particulier, bij Bioshield vinden we dat iedereen van deze duurzame en kostenbesparende techniek moet kunnen profiteren.

Onderhoudskosten besparen?

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen je direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze nano sealers krijg je een garantie op de werkzame duur tussen de 10-15 jaren.

Doordat de materialen o.a. geen water meer opnemen en vuil zich niet meer in de poriën kan hechten hoef je geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te gebruiken. De levensduur wordt hierdoor enorm verlengd en zo bespaar je veel onderhoudskosten op de lange termijn.

Wil je ook besparen op onderhoudskosten?

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER BIOSHIELD?


Bioshield projects
4.7
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Powered by google
Anneke boomAnneke Boom
16:00 12 Oct 23
Op natuursteen mag je geen azijn of zuurhoudende schoonmaak middelen gebruiken. Hoe dan met de kalkaanslag? Bioshield de oplossing. Onze marmeren badkamers zijn geschuurd, gereinigd en geïmpregneerd. Water trekt niet meer in het marmer! Niet ff snel, maar zeer zorgvuldig. Ook het opnieuw kitten is verzorgd door Bioshield. En we kregen een 10 ltr can niet zuurhoudende schoonmaakmiddel erbij. 10-15 jaar garantie. Wissen van vloer is niet meer nodig. Zeer klantvriendelijk en hoge service. Heel blij dat we het gedaan hebben.
Sonja vandoormaleSonja Vandoormale
15:26 10 Oct 23
KeesKees
10:13 10 Oct 23
Na het leggen van een nieuwe vloer heeft Bioshield het marmer gereinigd en van een nano-coating voorzien.Aangezien er nog een lichte waas bleef zitten is nogmaals gereinigd. Dit tot savonds laat!Daarnaast fijne specialistische adviezen van Tessa waaruit de liefde voor het vak en ook het vakmanschap van dit topbedrijf blijkt.
Brilliant bottlesBrilliant Bottles
05:27 18 Jul 23
Top bedrijf. Specialisten in natuursteen bescherming. Vaklui
Harry van helvoirtHarry van Helvoirt
07:08 30 Jun 23
zeer professionele Dienstverlening en zijn super blij met het resultaat 😀 - hier impressies van voor en na de bewerking.
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:35 01 Dec 22
Wat een goede service! Steeds snel paraat, ondanks dat andere zaken uitliepen, waardoor de start vertraagd was werd er vanuit Bioshield flexibel met de planning om gegaan en werd het project binnen de tijd en boven verwachting opgeleverd. Vakmanschap pur sang!
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:00 01 Dec 22
Jessfienflo stephensJessFienFlo Stephens
11:52 01 Dec 22
Wat een vakwerk! 100% een aanrader. Vloer helemaal als nieuw na het schoonmaken. Tevens mijn buiten tafel geschuurd en behandeld zodat deze weer tegen weer en wind kan.
Erik van den broekErik VAN DEN BROEK
11:36 01 Dec 22
Wij hebben Bioshield destijds benaderd voor het coaten van onze terras vloeren. Jongens zijn super flexibel en denken met de klant mee! Water loopt direct af, zonder dat het in de betonnenvloer trekt. SUPER resultaat en hebben ook geen groene aanslag meer!!
Bioshield verzorgd de onzichtbare bescherming voor onze boomstamtafels. Hierdoor kunnen wij 3 jaar garantie meegeven aan onze klanten. Voor andere materialen zoals alle type natuursteen en woonbeton wel 10 jaar garantie! Website is de moeite om te bezoeken en de service uitmuntend.
Js_loader

Contact Bioshield