Beton impregeneren


Beton beschermen tegen water en vuil? Bioshield!

De ‘betonlook’ is de afgelopen jaren aan een flinke opmars bezig. Steeds vaker zie je dit prachtige product ook binnenshuis toegepast worden. De vraag is echter hoe u deze steensoort kunt beschermen tegen de invloeden van water en makkelijk schoon kunt houden. Ook dat is niet langer een probleem: laat Bioshield het beton impregneren. Met onze smart coatingproducten op basis van de meest recente nano technologie is het mogelijk om dit soort steenachtige materialen volledig onzichtbaar ‘hydrofoob’ te maken. En met de actieve quantum coatings wordt organische vervuiling zelfs omgezet in water en zuurstof.

Beton impregneren biedt interessante mogelijkheden

Door Bioshield in te schakelen, dienen zich in en buiten uw pand allerlei interessante mogelijkheden aan. Wat te denken van een aanrechtblad of een wastafelmeubel, volledig van beton; geveldelen en terrassen, die u met onze methode van beton impregneren volledig kunt verduurzamen. Met de recente nanotechnologie en quantum technieken, is het zelfs mogelijk om zeer poreuze steensoorten als mergel en kalkzandsteen eigenschappen te geven waarmee ze in natte ruimten kunnen worden verwerkt. Eenmaal behandelde oppervlakken zijn makkelijk te reinigen en behouden hun natuurlijke uitstraling.

Door onze grondige kennis van de verschillende stenen en steenachtige materialen, in combinatie met de jarenlange ervaring met beton impregneren met smart coatings, heeft u de zekerheid dat Bioshield u deskundig adviseert. Projecten brengen wij professioneel en volgens de gemaakte afspraken tot een goed einde. Voor de prijs hoeft u het niet te laten; in combinatie met de besparingen op schoonmaak en onderhoud bent u per saldo goedkoper uit. Niet voor niets worden wij ingezet door gerenommeerde namen in het bedrijfsleven. Bioshield heeft ondertussen tienduizenden vierkante meters aan gevlinderde betonnen vloeren behandeld met een nano coating, zoals van Jumbo Foodworld (nu de Proeffabriek) in Veghel.

Onderhoudskosten besparen?

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen je direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze nano sealers krijg je een garantie op de werkzame duur tussen de 10-15 jaren.

Doordat de materialen o.a. geen water meer opnemen en vuil zich niet meer in de poriën kan hechten hoef je geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te gebruiken. De levensduur wordt hierdoor enorm verlengd en zo bespaar je veel onderhoudskosten op de lange termijn.

Wil je ook besparen op onderhoudskosten?

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER BIOSHIELD?


Bioshield projects
4.7
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Powered by google
Anneke boomAnneke Boom
16:00 12 Oct 23
Op natuursteen mag je geen azijn of zuurhoudende schoonmaak middelen gebruiken. Hoe dan met de kalkaanslag? Bioshield de oplossing. Onze marmeren badkamers zijn geschuurd, gereinigd en geïmpregneerd. Water trekt niet meer in het marmer! Niet ff snel, maar zeer zorgvuldig. Ook het opnieuw kitten is verzorgd door Bioshield. En we kregen een 10 ltr can niet zuurhoudende schoonmaakmiddel erbij. 10-15 jaar garantie. Wissen van vloer is niet meer nodig. Zeer klantvriendelijk en hoge service. Heel blij dat we het gedaan hebben.
Sonja vandoormaleSonja Vandoormale
15:26 10 Oct 23
KeesKees
10:13 10 Oct 23
Na het leggen van een nieuwe vloer heeft Bioshield het marmer gereinigd en van een nano-coating voorzien.Aangezien er nog een lichte waas bleef zitten is nogmaals gereinigd. Dit tot savonds laat!Daarnaast fijne specialistische adviezen van Tessa waaruit de liefde voor het vak en ook het vakmanschap van dit topbedrijf blijkt.
Brilliant bottlesBrilliant Bottles
05:27 18 Jul 23
Top bedrijf. Specialisten in natuursteen bescherming. Vaklui
Harry van helvoirtHarry van Helvoirt
07:08 30 Jun 23
zeer professionele Dienstverlening en zijn super blij met het resultaat 😀 - hier impressies van voor en na de bewerking.
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:35 01 Dec 22
Wat een goede service! Steeds snel paraat, ondanks dat andere zaken uitliepen, waardoor de start vertraagd was werd er vanuit Bioshield flexibel met de planning om gegaan en werd het project binnen de tijd en boven verwachting opgeleverd. Vakmanschap pur sang!
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:00 01 Dec 22
Jessfienflo stephensJessFienFlo Stephens
11:52 01 Dec 22
Wat een vakwerk! 100% een aanrader. Vloer helemaal als nieuw na het schoonmaken. Tevens mijn buiten tafel geschuurd en behandeld zodat deze weer tegen weer en wind kan.
Erik van den broekErik VAN DEN BROEK
11:36 01 Dec 22
Wij hebben Bioshield destijds benaderd voor het coaten van onze terras vloeren. Jongens zijn super flexibel en denken met de klant mee! Water loopt direct af, zonder dat het in de betonnenvloer trekt. SUPER resultaat en hebben ook geen groene aanslag meer!!
Bioshield verzorgd de onzichtbare bescherming voor onze boomstamtafels. Hierdoor kunnen wij 3 jaar garantie meegeven aan onze klanten. Voor andere materialen zoals alle type natuursteen en woonbeton wel 10 jaar garantie! Website is de moeite om te bezoeken en de service uitmuntend.
Js_loader

Contact Bioshield