skip to Main Content

Beton beschermen tegen water en vuil? Bioshield!

De ‘betonlook’ is de afgelopen jaren aan een flinke opmars bezig. Steeds vaker zie je dit prachtige product ook binnenshuis toegepast worden. De vraag is echter hoe u deze steensoort kunt beschermen tegen de invloeden van water en makkelijk schoon kunt houden. Ook dat is niet langer een probleem: laat Bioshield het beton impregneren. Met onze smart coatingproducten op basis van de meest recente nano technologie is het mogelijk om dit soort steenachtige materialen volledig onzichtbaar ‘hydrofoob’ te maken. En met de actieve quantum coatings wordt organische vervuiling zelfs omgezet in water en zuurstof.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Beton impregneren biedt interessante mogelijkheden

Door Bioshield in te schakelen, dienen zich in en buiten uw pand allerlei interessante mogelijkheden aan. Wat te denken van een aanrechtblad of een wastafelmeubel, volledig van beton; geveldelen en terrassen, die u met onze methode van beton impregneren volledig kunt verduurzamen. Met de recente nanotechnologie en quantum technieken, is het zelfs mogelijk om zeer poreuze steensoorten als mergel en kalkzandsteen eigenschappen te geven waarmee ze in natte ruimten kunnen worden verwerkt. Eenmaal behandelde oppervlakken zijn makkelijk te reinigen en behouden hun natuurlijke uitstraling.

Door onze grondige kennis van de verschillende stenen en steenachtige materialen, in combinatie met de jarenlange ervaring met beton impregneren met smart coatings, heeft u de zekerheid dat Bioshield u deskundig adviseert. Projecten brengen wij professioneel en volgens de gemaakte afspraken tot een goed einde. Voor de prijs hoeft u het niet te laten; in combinatie met de besparingen op schoonmaak en onderhoud bent u per saldo goedkoper uit. Niet voor niets worden wij ingezet door gerenommeerde namen in het bedrijfsleven. Bioshield heeft ondertussen tienduizenden vierkante meters aan gevlinderde betonnen vloeren behandeld met een nano coating, zoals van Jumbo Foodworld (nu de Proeffabriek) in Veghel.

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Beton impregneren op basis van maatwerk

De verzorging van door ons behandelde materialen wordt zeer eenvoudig en voordelig. Wilt u dat ook? Neem voor een afspraak snel contact met ons op. Doordat we beschikken over diverse soorten nano coating waarmee we beton impregneren, bekijken we in samenspraak welke in uw situatie het meest geschikt is. Lijkt u het bijvoorbeeld ook een goed idee om andere producten in en om huis deze bescherming te bieden ¬– Bioshield kan zelfs de ruiten en lak van uw auto van een onzichtbare laag voorzien – dan is dat geen probleem. We verzorgen dit ook voor glas, hout en metaal!

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield