skip to Main Content

Vuilafstotende coating voor hout, steen en glas

Wie in zijn tuin veel houten meubelen of schuttingen heeft, kent dit probleem maar al te goed: ze vallen als gevolg van de weersinvloeden ten prooi aan alg en schimmel. Natuurlijk kunt u dat proces met verf of een beits vertragen, maar alleen als dit regelmatig wordt herhaald. En dat brengt dan weer veel kosten met zich mee en is heel arbeidsintensief. Bioshield presenteert een aantrekkelijke oplossing: een water- en vuilafstotende coating. Met onze eenmalige behandeling met een nano coating of de toepassing van een actieve quantum techniek, kunnen wij deze materialen met behoud van hun natuurlijke uitstraling jarenlang verduurzamen. En niet alleen voor hout, maar ook voor producten van steen en glas doet u met succes een beroep op ons.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Verwijder vuil en aanslag in een handomdraai!

Het levert u ook nog eens een besparing op de onderhoudskosten op. De werkzame duur is namelijk vele jaren langer. Onder meer hout krijgt zo bijzondere eigenschappen als ‘water- en vuilafstotend’. Met behulp van onze smart coatings neemt het geen water meer op, waarmee de voedingsbodem voor alg en schimmel verdwijnt. De organische aanslag die zich in de loop van de jaren oppervlakkig vormt en welke wordt veroorzaakt door atmosferische vervuiling, kunt u eenvoudig verwijderen wanneer eerder een vuilafstotende coating is aangebracht. Vlekken als gevolg van ongelukjes met drank of voedsel kunnen simpel met een doekje worden afgenomen. Ook behoudt het product zijn natuurlijke en schone uitstraling. De mogelijke vergrijzing ervan gebeurt mooi egaal en vele malen trager, als gevolg van UV-filters.

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Vuilafstotende coating van Bioshield bij grote namen

Een water- en vuilafstotende coating is op vele producten aan te brengen. Als het om hout gaat, kunt u denken aan tafelbladen, gevelbetimmeringen, erfafscheidingen maar ook tuinhuizen. Bioshield heeft eerder op deze manier chalets (pods) onderhouden op een vakantiepark van Center Parcs. Voor ons zusterbedrijf, woonatelier Creative Open, behandelen wij alle houten meubels met de nano coating. Gaat het om steen, dan hebben wij inmiddels tienduizenden vierkante meters aangepakt. Onze coating treft u onder meer aan op de gevlinderde betonnen vloeren van Jumbo Foodworld (nu Proeffabriek) in Veghel. En middels een behandeling met een nano glascoating, maken wij glas en keramische oppervlakken nagenoeg zelfreinigend, water- en vuilafstotend. Of het nu een gevel- of zonnepaneel, douchewand of autoruit betreft.

Neem nu contact op met Bioshield, dan profiteert u binnenkort van de vele voordelen van onze vuilafstotende coating.

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield