Bioshield & Betonspecialist RoKeGa


Onze samenwerking met betonspecialist Rokega

Bioshield werkt nauw samen met betonspecialist RoKeGa. Samen bieden wij oplossingen voor hoogwaardige, duurzame betonvloeren voor verschillende toepassingen. Of je op zoek bent naar een nieuwe oprit, terras of een betonnen vloer voor uw bedrijfspand, bij RoKeGa en Bioshield ben je bij het goede adres.

Na oplevering van de betonvloer behandelen wij deze met onze nano impregnering voor een langdurige, diepe bescherming van de betonvloer. Onze nano impregnering komt met 10 jaar fabrieksgarantie.

Bekijk de video hiernaast voor een totaaloverzicht van onze samenwerking. Het gaat hierbij om het leggen van een betonnen oprit en terras die wij vervolgens behandelen met onze nano impregnering voor een langdurige bescherming van het beton.

Meer weten? Neem contact met ons op via de contactgegevens of het formulier onderaan deze pagina.

FOTO’S


WAT KLANTEN ZEGGEN OVER BIOSHIELD?


Bioshield projects
4.6
Gebaseerd op 9 beoordelingen
Powered by google
Brilliant bottlesBrilliant Bottles
05:27 18 Jul 23
Top bedrijf. Specialisten in natuursteen bescherming. Vaklui
Harry van helvoirtHarry van Helvoirt
07:08 30 Jun 23
zeer professionele Dienstverlening en zijn super blij met het resultaat 😀 - hier impressies van voor en na de bewerking.
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:35 01 Dec 22
Wat een goede service! Steeds snel paraat, ondanks dat andere zaken uitliepen, waardoor de start vertraagd was werd er vanuit Bioshield flexibel met de planning om gegaan en werd het project binnen de tijd en boven verwachting opgeleverd. Vakmanschap pur sang!
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:00 01 Dec 22
Jessfienflo stephensJessFienFlo Stephens
11:52 01 Dec 22
Wat een vakwerk! 100% een aanrader. Vloer helemaal als nieuw na het schoonmaken. Tevens mijn buiten tafel geschuurd en behandeld zodat deze weer tegen weer en wind kan.
Erik van den broekErik VAN DEN BROEK
11:36 01 Dec 22
Wij hebben Bioshield destijds benaderd voor het coaten van onze terras vloeren. Jongens zijn super flexibel en denken met de klant mee! Water loopt direct af, zonder dat het in de betonnenvloer trekt. SUPER resultaat en hebben ook geen groene aanslag meer!!
Bioshield verzorgd de onzichtbare bescherming voor onze boomstamtafels. Hierdoor kunnen wij 3 jaar garantie meegeven aan onze klanten. Voor andere materialen zoals alle type natuursteen en woonbeton wel 10 jaar garantie! Website is de moeite om te bezoeken en de service uitmuntend.
Js_loader

Contact Bioshield