skip to Main Content

Nu voordelig uw muur impregneren met Bioshield

Denkt u erover om uw muren en gevels te impregneren om ze beter te beschermen tegen de invloeden van weer en wind? Bioshield biedt nu een zeer voordelige toepassing met smart coatings. Met onze nano coating laat u onzichtbaar een muur impregneren die vervolgens waterafstotende eigenschappen krijgt. Een andere manier om bijvoorbeeld wanden te beschermen en verduurzamen zijn de actieve quantum coatings van Bioshield. Organisch vuil als groene aanslag wordt hiermee omgezet in water en zuurstof. Na een intensieve enzymatische schoonmaakbeurt, behandelen we alle oppervlakken met onze coatings en worden ze ‘easy to clean’.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Wij beschermen nog meer materialen in en om uw pand

Bioshield biedt echter veel meer dan alleen een gevel of muur impregneren. U schakelt ons net zo gemakkelijk in om impregneermiddel aan te brengen op betonnen elementen, gevlinderde of natuurstenen vloeren (het terras in uw tuin!). Laat ons ook uw granieten of betonnen aanrechtblad impregneren. En ook daarmee houden de toepassingen niet op. Voor vele opdrachtgevers mochten wij inmiddels eveneens smart coatings aanbrengen op materialen van hout, metaal en glas. Bij opdrachtgevers moet u bovendien niet alleen denken aan grote, nationaal opererende bedrijven. Ook bij particulieren komen wij graag thuis om ze te helpen met het beschermen van muren, gevels en meubilair. Binnen- en buitenshuis!

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Ga voor een muur impregneren naar de expert

Bioshield heeft zich de voorbije jaren ontpopt tot een expert als het gaat om een muur impregneren. De manier waarop wij tewerk gaan en de resultaten daarvan worden zeer gewaardeerd. Dat blijkt wel uit de referenties die onze klanten hebben geschreven en die u kunt vinden op onze website. Een bloemlezing: “Bioshield in een paar kernwoorden: vakkundig, betrouwbaar, servicegericht en persoonlijk. Door een goede communicatie (snelle reacties op vragen, het sturen van foto’s en video’s tijdens het reinigen/coaten) werden we op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Wij zijn meer dan tevreden met de behandeling die onze hardsteen vloer heeft ondergaan.” Of: “Enkele maanden geleden hebben we ons betonnen terras, dakrand en dakramen voorzien van Bioshield nano coatings. We zijn heel tevreden met zowel de service, de geleverde diensten als het resultaat.”

U zocht op ‘muur impregneren’ en komt met een goede reden uit op de site van Bioshield. Neem contact op met ons en profiteer ook op korte termijn van de vele voordelen die onze water- en vuilafstotende coatings bieden. Graag tot ziens bij Bioshield!

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield