Vuilafstotende coating


Vuilafstotende coating voor hout, steen en glas

Wie in zijn tuin veel houten meubelen of schuttingen heeft, kent dit probleem maar al te goed: ze vallen als gevolg van de weersinvloeden ten prooi aan alg en schimmel. Natuurlijk kunt u dat proces met verf of een beits vertragen, maar alleen als dit regelmatig wordt herhaald. En dat brengt dan weer veel kosten met zich mee en is heel arbeidsintensief. Bioshield presenteert een aantrekkelijke oplossing: een water- en vuilafstotende coating. Met onze eenmalige behandeling met een nano coating of de toepassing van een actieve quantum techniek, kunnen wij deze materialen met behoud van hun natuurlijke uitstraling jarenlang verduurzamen. En niet alleen voor hout, maar ook voor producten van steen en glas doet u met succes een beroep op ons.

Verwijder vuil en aanslag in een handomdraai!

Het levert u ook nog eens een besparing op de onderhoudskosten op. De werkzame duur is namelijk vele jaren langer. Onder meer hout krijgt zo bijzondere eigenschappen als ‘water- en vuilafstotend’. Met behulp van onze smart coatings neemt het geen water meer op, waarmee de voedingsbodem voor alg en schimmel verdwijnt. De organische aanslag die zich in de loop van de jaren oppervlakkig vormt en welke wordt veroorzaakt door atmosferische vervuiling, kunt u eenvoudig verwijderen wanneer eerder een vuilafstotende coating is aangebracht. Vlekken als gevolg van ongelukjes met drank of voedsel kunnen simpel met een doekje worden afgenomen. Ook behoudt het product zijn natuurlijke en schone uitstraling. De mogelijke vergrijzing ervan gebeurt mooi egaal en vele malen trager, als gevolg van UV-filters.

Vuilafstotende coating van Bioshield bij grote namen

Een water- en vuilafstotende coating is op vele producten aan te brengen. Als het om hout gaat, kunt u denken aan tafelbladen, gevelbetimmeringen, erfafscheidingen maar ook tuinhuizen. Bioshield heeft eerder op deze manier chalets (pods) onderhouden op een vakantiepark van Center Parcs. Voor ons zusterbedrijf, woonatelier Creative Open, behandelen wij alle houten meubels met de nano coating. Gaat het om steen, dan hebben wij inmiddels tienduizenden vierkante meters aangepakt. Onze coating treft u onder meer aan op de gevlinderde betonnen vloeren van Jumbo Foodworld (nu Proeffabriek) in Veghel. En middels een behandeling met een nano glascoating, maken wij glas en keramische oppervlakken nagenoeg zelfreinigend, water- en vuilafstotend. Of het nu een gevel- of zonnepaneel, douchewand of autoruit betreft.

Neem nu contact op met Bioshield, dan profiteert u binnenkort van de vele voordelen van onze vuilafstotende coating.

Onderhoudskosten besparen?

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen je direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze nano sealers krijg je een garantie op de werkzame duur tussen de 10-15 jaren.

Doordat de materialen o.a. geen water meer opnemen en vuil zich niet meer in de poriën kan hechten hoef je geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te gebruiken. De levensduur wordt hierdoor enorm verlengd en zo bespaar je veel onderhoudskosten op de lange termijn.

Wil je ook besparen op onderhoudskosten?

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER BIOSHIELD?


Bioshield projects
4.7
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Powered by google
Anneke boomAnneke Boom
16:00 12 Oct 23
Op natuursteen mag je geen azijn of zuurhoudende schoonmaak middelen gebruiken. Hoe dan met de kalkaanslag? Bioshield de oplossing. Onze marmeren badkamers zijn geschuurd, gereinigd en geïmpregneerd. Water trekt niet meer in het marmer! Niet ff snel, maar zeer zorgvuldig. Ook het opnieuw kitten is verzorgd door Bioshield. En we kregen een 10 ltr can niet zuurhoudende schoonmaakmiddel erbij. 10-15 jaar garantie. Wissen van vloer is niet meer nodig. Zeer klantvriendelijk en hoge service. Heel blij dat we het gedaan hebben.
Sonja vandoormaleSonja Vandoormale
15:26 10 Oct 23
KeesKees
10:13 10 Oct 23
Na het leggen van een nieuwe vloer heeft Bioshield het marmer gereinigd en van een nano-coating voorzien.Aangezien er nog een lichte waas bleef zitten is nogmaals gereinigd. Dit tot savonds laat!Daarnaast fijne specialistische adviezen van Tessa waaruit de liefde voor het vak en ook het vakmanschap van dit topbedrijf blijkt.
Brilliant bottlesBrilliant Bottles
05:27 18 Jul 23
Top bedrijf. Specialisten in natuursteen bescherming. Vaklui
Harry van helvoirtHarry van Helvoirt
07:08 30 Jun 23
zeer professionele Dienstverlening en zijn super blij met het resultaat 😀 - hier impressies van voor en na de bewerking.
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:35 01 Dec 22
Wat een goede service! Steeds snel paraat, ondanks dat andere zaken uitliepen, waardoor de start vertraagd was werd er vanuit Bioshield flexibel met de planning om gegaan en werd het project binnen de tijd en boven verwachting opgeleverd. Vakmanschap pur sang!
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:00 01 Dec 22
Jessfienflo stephensJessFienFlo Stephens
11:52 01 Dec 22
Wat een vakwerk! 100% een aanrader. Vloer helemaal als nieuw na het schoonmaken. Tevens mijn buiten tafel geschuurd en behandeld zodat deze weer tegen weer en wind kan.
Erik van den broekErik VAN DEN BROEK
11:36 01 Dec 22
Wij hebben Bioshield destijds benaderd voor het coaten van onze terras vloeren. Jongens zijn super flexibel en denken met de klant mee! Water loopt direct af, zonder dat het in de betonnenvloer trekt. SUPER resultaat en hebben ook geen groene aanslag meer!!
Bioshield verzorgd de onzichtbare bescherming voor onze boomstamtafels. Hierdoor kunnen wij 3 jaar garantie meegeven aan onze klanten. Voor andere materialen zoals alle type natuursteen en woonbeton wel 10 jaar garantie! Website is de moeite om te bezoeken en de service uitmuntend.
Js_loader

Contact Bioshield