Vloercoating


Handig! Zelfreinigende en vuilwerende vloercoating

Uw vloeren makkelijk schoonmaken en schoonhouden? Laat Bioshield er dan een vloercoating op aanbrengen. Wij zijn in hoge mate gespecialiseerd in het zelfreinigend en vuilwerend maken van diverse materialen en oppervlaktes. Een eenmalige behandeling met een onzichtbare, hoogwaardige en volledig biologisch afbreekbare nanocoating volstaat. Wij garanderen u een jarenlang effect. Niet alleen op de vloer, maar ook op uw kosten. Behandelde producten nemen namelijk geen water meer op, terwijl vuil zich niet meer in de poriën kan hechten. Hierdoor hoeft u geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te kopen.

Met onze vloercoating op basis van de meest recente nanotechnologie, zijn wij in staat om alle steenachtige materialen volledig onzichtbaar te beschermen tegen het indringen van vuiligheid en vloeistoffen. Kinderen die zonder hun voeten te vegen hun sporen achterlaten? Een ongelukje met een glas wijn? Met de nano coating van Bioshield zijn de behandelde oppervlakken eenvoudig schoon te krijgen en te houden. Ze behouden daarbij hun oorspronkelijke uitstraling.

Diverse toepassingen op tal van vloeren

De mogelijkheden om dit toe te passen zijn zeer divers: kalkzandstenen vloerafwerking in een badkamer, travertin verwerkt in de vloer of een gevlinderde betonvloer. Maar ook indien u betonnen terrassen wil verduurzamen en hydrofoob wil maken, hebben wij daar de beste behandelingen met vloercoating voor. Zakelijk of particulier maakt niet uit; bij ons profiteert iedereen!

Bioshield is in 2012 opgericht, nadat in een Nederlands laboratorium een product was ontwikkeld en gepatenteerd waarmee materialen en oppervlaktes tot op nanoniveau kunnen worden geseald. Inmiddels hebben wij tienduizenden vierkante meters behandeld met vloercoating. U vindt die terug op de betonnen vloeren van Jumbo Foodworld in Veghel, Het Houtse Meer in Den Hout of het Hooihuis in Roosendaal. Door onze, in al die jaren opgebouwde kennis van verschillende stenen en steenachtige materialen én de bijbehorende coatings, bent u verzekerd van een deskundig advies.

Onderhoudskosten besparen?

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen je direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze nano sealers krijg je een garantie op de werkzame duur tussen de 10-15 jaren.

Doordat de materialen o.a. geen water meer opnemen en vuil zich niet meer in de poriën kan hechten hoef je geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te gebruiken. De levensduur wordt hierdoor enorm verlengd en zo bespaar je veel onderhoudskosten op de lange termijn.

Wil je ook besparen op onderhoudskosten?

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER BIOSHIELD?


Bioshield projects
4.7
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Powered by google
Anneke boomAnneke Boom
16:00 12 Oct 23
Op natuursteen mag je geen azijn of zuurhoudende schoonmaak middelen gebruiken. Hoe dan met de kalkaanslag? Bioshield de oplossing. Onze marmeren badkamers zijn geschuurd, gereinigd en geïmpregneerd. Water trekt niet meer in het marmer! Niet ff snel, maar zeer zorgvuldig. Ook het opnieuw kitten is verzorgd door Bioshield. En we kregen een 10 ltr can niet zuurhoudende schoonmaakmiddel erbij. 10-15 jaar garantie. Wissen van vloer is niet meer nodig. Zeer klantvriendelijk en hoge service. Heel blij dat we het gedaan hebben.
Sonja vandoormaleSonja Vandoormale
15:26 10 Oct 23
KeesKees
10:13 10 Oct 23
Na het leggen van een nieuwe vloer heeft Bioshield het marmer gereinigd en van een nano-coating voorzien.Aangezien er nog een lichte waas bleef zitten is nogmaals gereinigd. Dit tot savonds laat!Daarnaast fijne specialistische adviezen van Tessa waaruit de liefde voor het vak en ook het vakmanschap van dit topbedrijf blijkt.
Brilliant bottlesBrilliant Bottles
05:27 18 Jul 23
Top bedrijf. Specialisten in natuursteen bescherming. Vaklui
Harry van helvoirtHarry van Helvoirt
07:08 30 Jun 23
zeer professionele Dienstverlening en zijn super blij met het resultaat 😀 - hier impressies van voor en na de bewerking.
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:35 01 Dec 22
Wat een goede service! Steeds snel paraat, ondanks dat andere zaken uitliepen, waardoor de start vertraagd was werd er vanuit Bioshield flexibel met de planning om gegaan en werd het project binnen de tijd en boven verwachting opgeleverd. Vakmanschap pur sang!
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:00 01 Dec 22
Jessfienflo stephensJessFienFlo Stephens
11:52 01 Dec 22
Wat een vakwerk! 100% een aanrader. Vloer helemaal als nieuw na het schoonmaken. Tevens mijn buiten tafel geschuurd en behandeld zodat deze weer tegen weer en wind kan.
Erik van den broekErik VAN DEN BROEK
11:36 01 Dec 22
Wij hebben Bioshield destijds benaderd voor het coaten van onze terras vloeren. Jongens zijn super flexibel en denken met de klant mee! Water loopt direct af, zonder dat het in de betonnenvloer trekt. SUPER resultaat en hebben ook geen groene aanslag meer!!
Bioshield verzorgd de onzichtbare bescherming voor onze boomstamtafels. Hierdoor kunnen wij 3 jaar garantie meegeven aan onze klanten. Voor andere materialen zoals alle type natuursteen en woonbeton wel 10 jaar garantie! Website is de moeite om te bezoeken en de service uitmuntend.
Js_loader

Contact Bioshield