Stenen impregneren


Voordelig stenen impregneren met Bioshield

Bescherm uw muren en gevels nu beter tegen de invloeden van regenwater en wind. Met de smart coatings van Bioshield laat u heel voordelig de stenen impregneren. Onze nano coating bijvoorbeeld geeft een muur waterafstotende eigenschappen en wordt er geheel onzichtbaar op aangebracht. Of doe een beroep op de actieve quantum coatings van Bioshield om vloeren, wanden en gevels te beschermen en verduurzamen. De groene aanslag krijgt hierdoor veel minder kans, omdat die wordt omgezet in zuurstof en water. Na een stevige, enzymatische reiniging, behandelen we de door u aangegeven oppervlakken. Deze zijn als gevolg hiervan voortaan makkelijk schoon te houden.

Talloze mogelijkheden in en om uw pand

Met de hulp van Bioshield kunt u in en om uw woning of (bedrijfs)pand tal van onderhoudsgevoelige materialen voorzien van een bescherming. Wat te denken van veranda’s, schuttingen, buitengevels, balkons en zelfs ramen. Binnenshuis stenen impregneren met onze coatings kan onder meer op muren, gevlinderde betonnen vloeren, een betonnen of granieten aanrechtblad of wastafelmeubel. Met de moderne nanotechnologie en quantum technieken kunnen wij zelfs zeer poreuze steensoorten als mergel en kalkzandsteen geschikt maken voor natte ruimten. Bovendien houden behandelde oppervlakken hun natuurlijke ‘look’.

Bioshield timmert al jarenlang aan de weg en mag met recht worden gezien als expert in stenen impregneren. De manier waarop wij ons werk doen en afspraken nakomen, spreekt zeer tot de verbeelding van onze klanten. “We zijn heel tevreden met zowel de service, de geleverde diensten als het resultaat.” Hier doen we het uiteindelijk allemaal voor: mensen die zich écht geholpen voelen en weer jarenlang kunnen genieten van hun kostbare materialen.

Op basis van maatwerk stenen impregneren

De verzorging daarvan wordt eenvoudig en voordelig met de inschakeling van Bioshield. Wilt u dat gemak eveneens? Neem dan contact met ons op. In samenspraak bekijken we dan uw situatie en bepalen vervolgens welke van onze nano coatings het beste de stenen impregneren. Lijkt het u een goed idee om ook andere eigendommen deze bescherming te bieden ¬– zelfs de ruiten en lak van uw wagen kan Bioshield voorzien van een met het oog niet waarneembare laag – dan is dat geen enkel probleem. We brengen die ook aan op hout, metaal en glas.

Onderhoudskosten besparen?

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen je direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze nano sealers krijg je een garantie op de werkzame duur tussen de 10-15 jaren.

Doordat de materialen o.a. geen water meer opnemen en vuil zich niet meer in de poriën kan hechten hoef je geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te gebruiken. De levensduur wordt hierdoor enorm verlengd en zo bespaar je veel onderhoudskosten op de lange termijn.

Wil je ook besparen op onderhoudskosten?

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER BIOSHIELD?


Bioshield projects
4.6
Gebaseerd op 9 beoordelingen
Powered by google
Brilliant bottlesBrilliant Bottles
05:27 18 Jul 23
Top bedrijf. Specialisten in natuursteen bescherming. Vaklui
Harry van helvoirtHarry van Helvoirt
07:08 30 Jun 23
zeer professionele Dienstverlening en zijn super blij met het resultaat 😀 - hier impressies van voor en na de bewerking.
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:35 01 Dec 22
Wat een goede service! Steeds snel paraat, ondanks dat andere zaken uitliepen, waardoor de start vertraagd was werd er vanuit Bioshield flexibel met de planning om gegaan en werd het project binnen de tijd en boven verwachting opgeleverd. Vakmanschap pur sang!
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:00 01 Dec 22
Jessfienflo stephensJessFienFlo Stephens
11:52 01 Dec 22
Wat een vakwerk! 100% een aanrader. Vloer helemaal als nieuw na het schoonmaken. Tevens mijn buiten tafel geschuurd en behandeld zodat deze weer tegen weer en wind kan.
Erik van den broekErik VAN DEN BROEK
11:36 01 Dec 22
Wij hebben Bioshield destijds benaderd voor het coaten van onze terras vloeren. Jongens zijn super flexibel en denken met de klant mee! Water loopt direct af, zonder dat het in de betonnenvloer trekt. SUPER resultaat en hebben ook geen groene aanslag meer!!
Bioshield verzorgd de onzichtbare bescherming voor onze boomstamtafels. Hierdoor kunnen wij 3 jaar garantie meegeven aan onze klanten. Voor andere materialen zoals alle type natuursteen en woonbeton wel 10 jaar garantie! Website is de moeite om te bezoeken en de service uitmuntend.
Js_loader

Contact Bioshield