Smart coatings


Wat zijn smart coatings?

Slimme coatings op basis van de meest recente nano technologie en actieve quantum technieken.

Middels de nano coatings en actieve quantum technieken of beter gezegd de smart coatings zijn we in staat om met een enkele behandeling zogenaamde nano rasters aan te brengen. Deze nano rasters zijn voor het menselijk oog onzichtbaar. De werkzame deeltjes in onze producten zijn niet groter dan 1-3 miljardste deel van een meter.

Eenvoudig gezegd verkleinen we middels deze technieken de poriën van de materialen. Een watermolecuul kan er simpelweg niet meer doorheen en blijft er bovenop liggen. Middels actieve quantum technieken wordt bijvoorbeeld organische vervuiling afgebroken en omgezet in water en zuurstof.

Traditionele coatings/verven worden aangebracht om materialen te ‘sealen’.
Feitelijk breng je dan één of meerdere lagen aan op de materialen en daarmee verander je de natuurlijke uitstraling van het materiaal. Deze traditionele behandelingen dient u regelmatig te herhalen.

Smart coatings worden éénmalig aangebracht en blijven gedurende meerdere jaren werkzaam, in sommige situaties tot wel 15 jaren. Na deze periode kan er weer een behandeling plaatsvinden zonder dat er een ophoping van lagen ontstaat. Op nano niveau is er nog altijd ruimte in de poriën waardoor de materialen wederom onzichtbaar voor een lange periode zijn beschermd.

Met een zeer uitgebreid assortiment aan smart coatings en andere high tech producten kunnen wij inmiddels ook een breed scala aan diverse eigenschappen geven aan talloze materialen.

Waterbestendigheid, vuilafstotendheid, hittebestendigheid, anti-graffiti, antimicrobieel/ antibacterieel om bijvoorbeeld aan de strenge eisen van de HACCP te voldoen, zijn eigenschappen die in meerdere en in mindere mate in onze nano coatings en actieve quantum coatings voorkomen.

Doordat wij werken met de meest innovatieve producten kunnen wij op de werkzame duur van de producten een garantie geven van 8- 15 jaar.

Al onze smart coatings voldoen aan de EU regelgeving en de meest strenge eisen van REACH (registratie , autorisatie en restrictie van chemicaliën) en zijn voedselveilig. https://www.chemischestoffengoedgeregeld.nl

Daarnaast zijn de producten gebruiksvriendelijk met lage VOC (vluchtige organische stoffen) waarden, ten opzichte van andere meer traditionele producten. De smart coatings zijn mens en diervriendelijk.

Onderhoudskosten besparen?

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen je direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze nano sealers krijg je een garantie op de werkzame duur tussen de 10-15 jaren.

Doordat de materialen o.a. geen water meer opnemen en vuil zich niet meer in de poriën kan hechten hoef je geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te gebruiken. De levensduur wordt hierdoor enorm verlengd en zo bespaar je veel onderhoudskosten op de lange termijn.

Wil je ook besparen op onderhoudskosten?

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER BIOSHIELD?


Bioshield projects
4.7
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Powered by google
Anneke boomAnneke Boom
16:00 12 Oct 23
Op natuursteen mag je geen azijn of zuurhoudende schoonmaak middelen gebruiken. Hoe dan met de kalkaanslag? Bioshield de oplossing. Onze marmeren badkamers zijn geschuurd, gereinigd en geïmpregneerd. Water trekt niet meer in het marmer! Niet ff snel, maar zeer zorgvuldig. Ook het opnieuw kitten is verzorgd door Bioshield. En we kregen een 10 ltr can niet zuurhoudende schoonmaakmiddel erbij. 10-15 jaar garantie. Wissen van vloer is niet meer nodig. Zeer klantvriendelijk en hoge service. Heel blij dat we het gedaan hebben.
Sonja vandoormaleSonja Vandoormale
15:26 10 Oct 23
KeesKees
10:13 10 Oct 23
Na het leggen van een nieuwe vloer heeft Bioshield het marmer gereinigd en van een nano-coating voorzien.Aangezien er nog een lichte waas bleef zitten is nogmaals gereinigd. Dit tot savonds laat!Daarnaast fijne specialistische adviezen van Tessa waaruit de liefde voor het vak en ook het vakmanschap van dit topbedrijf blijkt.
Brilliant bottlesBrilliant Bottles
05:27 18 Jul 23
Top bedrijf. Specialisten in natuursteen bescherming. Vaklui
Harry van helvoirtHarry van Helvoirt
07:08 30 Jun 23
zeer professionele Dienstverlening en zijn super blij met het resultaat 😀 - hier impressies van voor en na de bewerking.
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:35 01 Dec 22
Wat een goede service! Steeds snel paraat, ondanks dat andere zaken uitliepen, waardoor de start vertraagd was werd er vanuit Bioshield flexibel met de planning om gegaan en werd het project binnen de tijd en boven verwachting opgeleverd. Vakmanschap pur sang!
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:00 01 Dec 22
Jessfienflo stephensJessFienFlo Stephens
11:52 01 Dec 22
Wat een vakwerk! 100% een aanrader. Vloer helemaal als nieuw na het schoonmaken. Tevens mijn buiten tafel geschuurd en behandeld zodat deze weer tegen weer en wind kan.
Erik van den broekErik VAN DEN BROEK
11:36 01 Dec 22
Wij hebben Bioshield destijds benaderd voor het coaten van onze terras vloeren. Jongens zijn super flexibel en denken met de klant mee! Water loopt direct af, zonder dat het in de betonnenvloer trekt. SUPER resultaat en hebben ook geen groene aanslag meer!!
Bioshield verzorgd de onzichtbare bescherming voor onze boomstamtafels. Hierdoor kunnen wij 3 jaar garantie meegeven aan onze klanten. Voor andere materialen zoals alle type natuursteen en woonbeton wel 10 jaar garantie! Website is de moeite om te bezoeken en de service uitmuntend.
Js_loader

Contact Bioshield