Nano coating


Alle materialen optimaal beschermd met nano coating

Wilt u uw materialen op een onzichtbare manier beschermen tegen de weersinvloeden en daarmee verduurzamen? En wilt u op die manier ook besparen op onderhouds- en vervangingskosten? Dan is een nano coating van Bioshield waar u naar op zoek bent. Laat ons al uw vocht- en vuilgevoelige materialen op een natuurlijke manier behandelen met smart coatings. En met alle materialen bedoelen we ook echt alle: van hout, steen, glas tot metaal en zowel in het interieur als exterieur. Door middel van een eenmalige toepassing van deze beschermlaag krijgt u de garantie op een werkzame duur van wel 8 tot 15 jaar.

Geef water geen kans met onze nanocoating

Hoe werkt zo’n nanocoating? Deze heeft de eigenschap om met slechts één enkele behandeling zogenoemde nanorasters te vormen. Die zijn voor het menselijk oog onzichtbaar, maar hun beschermende kwaliteiten zijn juist krachtig. Met behulp van deze techniek verkleint Bioshield de poriën van de materialen. Een watermolecuul kan er niet meer doorheen en blijft zodoende op het oppervlak liggen. Als we daarbij ook nog quantumtechnieken inzetten, wordt bijvoorbeeld organische vervuiling (groene aanslag) vermindert en omgezet in water en zuurstof. Op die manier krijgt zo’n vlak niet alleen een water- maar ook een vuilafstotende coating!

Bioshield heeft in de loop der jaren een grote ervaring opgebouwd met het gebruik van smart coatings. Deze voldoen zowel aan de EU regelgeving als aan de strengste eisen van REACH (registratie, autorisatie en restrictie van chemicaliën). Bovendien zijn ze voedselveilig. Natuurlijk kunt u uw materialen voorzien van een laag verf of vernis. Maar door toepassing van onze nano coating behouden ze hun natuurlijke uitstraling en daarbij hoeft deze behandeling minder vaak te worden herhaald. Omdat vuil zich niet meer in de poriën kan hechten, zijn dure en agressieve reinigingsmiddelen niet langer nodig. U bespaart met een nanocoating dus op schoonmaak- en onderhoudskosten!

Nano coating nodig? Bioshield helpt u graag.

Hebben we u weten te overtuigen van de pluspunten van onze nanocoating? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Hebt u wellicht nog vragen, bijvoorbeeld over de toepasbaarheid van smart coatings in uw situatie, dan kunt u die langs deze weg eveneens stellen. Ons deskundig personeel helpt u graag verder. Bioshield adviseert zowel de zakelijke als particuliere opdrachtgever en voert daar tevens opdrachten voor uit. We hopen snel nader kennis te maken met u.

Onderhoudskosten besparen?

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen je direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze nano sealers krijg je een garantie op de werkzame duur tussen de 10-15 jaren.

Doordat de materialen o.a. geen water meer opnemen en vuil zich niet meer in de poriën kan hechten hoef je geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te gebruiken. De levensduur wordt hierdoor enorm verlengd en zo bespaar je veel onderhoudskosten op de lange termijn.

Wil je ook besparen op onderhoudskosten?

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER BIOSHIELD?


Bioshield projects
4.7
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Powered by google
Anneke boomAnneke Boom
16:00 12 Oct 23
Op natuursteen mag je geen azijn of zuurhoudende schoonmaak middelen gebruiken. Hoe dan met de kalkaanslag? Bioshield de oplossing. Onze marmeren badkamers zijn geschuurd, gereinigd en geïmpregneerd. Water trekt niet meer in het marmer! Niet ff snel, maar zeer zorgvuldig. Ook het opnieuw kitten is verzorgd door Bioshield. En we kregen een 10 ltr can niet zuurhoudende schoonmaakmiddel erbij. 10-15 jaar garantie. Wissen van vloer is niet meer nodig. Zeer klantvriendelijk en hoge service. Heel blij dat we het gedaan hebben.
Sonja vandoormaleSonja Vandoormale
15:26 10 Oct 23
KeesKees
10:13 10 Oct 23
Na het leggen van een nieuwe vloer heeft Bioshield het marmer gereinigd en van een nano-coating voorzien.Aangezien er nog een lichte waas bleef zitten is nogmaals gereinigd. Dit tot savonds laat!Daarnaast fijne specialistische adviezen van Tessa waaruit de liefde voor het vak en ook het vakmanschap van dit topbedrijf blijkt.
Brilliant bottlesBrilliant Bottles
05:27 18 Jul 23
Top bedrijf. Specialisten in natuursteen bescherming. Vaklui
Harry van helvoirtHarry van Helvoirt
07:08 30 Jun 23
zeer professionele Dienstverlening en zijn super blij met het resultaat 😀 - hier impressies van voor en na de bewerking.
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:35 01 Dec 22
Wat een goede service! Steeds snel paraat, ondanks dat andere zaken uitliepen, waardoor de start vertraagd was werd er vanuit Bioshield flexibel met de planning om gegaan en werd het project binnen de tijd en boven verwachting opgeleverd. Vakmanschap pur sang!
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:00 01 Dec 22
Jessfienflo stephensJessFienFlo Stephens
11:52 01 Dec 22
Wat een vakwerk! 100% een aanrader. Vloer helemaal als nieuw na het schoonmaken. Tevens mijn buiten tafel geschuurd en behandeld zodat deze weer tegen weer en wind kan.
Erik van den broekErik VAN DEN BROEK
11:36 01 Dec 22
Wij hebben Bioshield destijds benaderd voor het coaten van onze terras vloeren. Jongens zijn super flexibel en denken met de klant mee! Water loopt direct af, zonder dat het in de betonnenvloer trekt. SUPER resultaat en hebben ook geen groene aanslag meer!!
Bioshield verzorgd de onzichtbare bescherming voor onze boomstamtafels. Hierdoor kunnen wij 3 jaar garantie meegeven aan onze klanten. Voor andere materialen zoals alle type natuursteen en woonbeton wel 10 jaar garantie! Website is de moeite om te bezoeken en de service uitmuntend.
Js_loader

Contact Bioshield