Muur impregneren


Nu voordelig uw muur impregneren met Bioshield

Denkt u erover om uw muren en gevels te impregneren om ze beter te beschermen tegen de invloeden van weer en wind? Bioshield biedt nu een zeer voordelige toepassing met smart coatings. Met onze nano coating laat u onzichtbaar een muur impregneren die vervolgens waterafstotende eigenschappen krijgt. Een andere manier om bijvoorbeeld wanden te beschermen en verduurzamen zijn de actieve quantum coatings van Bioshield. Organisch vuil als groene aanslag wordt hiermee omgezet in water en zuurstof. Na een intensieve enzymatische schoonmaakbeurt, behandelen we alle oppervlakken met onze coatings en worden ze ‘easy to clean’.

Wij beschermen nog eer materialen in en om uw pand

Bioshield biedt echter veel meer dan alleen een gevel of muur impregneren. U schakelt ons net zo gemakkelijk in om impregneermiddel aan te brengen op betonnen elementen, gevlinderde of natuurstenen vloeren (het terras in uw tuin!). Laat ons ook uw granieten of betonnen aanrechtblad impregneren. En ook daarmee houden de toepassingen niet op. Voor vele opdrachtgevers mochten wij inmiddels eveneens smart coatings aanbrengen op materialen van hout, metaal en glas. Bij opdrachtgevers moet u bovendien niet alleen denken aan grote, nationaal opererende bedrijven. Ook bij particulieren komen wij graag thuis om ze te helpen met het beschermen van muren, gevels en meubilair. Binnen- en buitenshuis!

Ga voor een muur impregneren naar de expert

Bioshield heeft zich de voorbije jaren ontpopt tot een expert als het gaat om een muur impregneren. De manier waarop wij tewerk gaan en de resultaten daarvan worden zeer gewaardeerd. Dat blijkt wel uit de referenties die onze klanten hebben geschreven en die u kunt vinden op onze website. Een bloemlezing: “Bioshield in een paar kernwoorden: vakkundig, betrouwbaar, servicegericht en persoonlijk. Door een goede communicatie (snelle reacties op vragen, het sturen van foto’s en video’s tijdens het reinigen/coaten) werden we op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Wij zijn meer dan tevreden met de behandeling die onze hardsteen vloer heeft ondergaan.” Of: “Enkele maanden geleden hebben we ons betonnen terras, dakrand en dakramen voorzien van Bioshield nano coatings. We zijn heel tevreden met zowel de service, de geleverde diensten als het resultaat.”

U zocht op ‘muur impregneren’ en komt met een goede reden uit op de site van Bioshield. Neem contact op met ons en profiteer ook op korte termijn van de vele voordelen die onze water- en vuilafstotende coatings bieden. Graag tot ziens bij Bioshield!

Onderhoudskosten besparen?

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen je direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze nano sealers krijg je een garantie op de werkzame duur tussen de 10-15 jaren.

Doordat de materialen o.a. geen water meer opnemen en vuil zich niet meer in de poriën kan hechten hoef je geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te gebruiken. De levensduur wordt hierdoor enorm verlengd en zo bespaar je veel onderhoudskosten op de lange termijn.

Wil je ook besparen op onderhoudskosten?

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER BIOSHIELD?


Bioshield projects
4.6
Gebaseerd op 9 beoordelingen
Powered by google
Brilliant bottlesBrilliant Bottles
05:27 18 Jul 23
Top bedrijf. Specialisten in natuursteen bescherming. Vaklui
Harry van helvoirtHarry van Helvoirt
07:08 30 Jun 23
zeer professionele Dienstverlening en zijn super blij met het resultaat 😀 - hier impressies van voor en na de bewerking.
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:35 01 Dec 22
Wat een goede service! Steeds snel paraat, ondanks dat andere zaken uitliepen, waardoor de start vertraagd was werd er vanuit Bioshield flexibel met de planning om gegaan en werd het project binnen de tijd en boven verwachting opgeleverd. Vakmanschap pur sang!
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:00 01 Dec 22
Jessfienflo stephensJessFienFlo Stephens
11:52 01 Dec 22
Wat een vakwerk! 100% een aanrader. Vloer helemaal als nieuw na het schoonmaken. Tevens mijn buiten tafel geschuurd en behandeld zodat deze weer tegen weer en wind kan.
Erik van den broekErik VAN DEN BROEK
11:36 01 Dec 22
Wij hebben Bioshield destijds benaderd voor het coaten van onze terras vloeren. Jongens zijn super flexibel en denken met de klant mee! Water loopt direct af, zonder dat het in de betonnenvloer trekt. SUPER resultaat en hebben ook geen groene aanslag meer!!
Bioshield verzorgd de onzichtbare bescherming voor onze boomstamtafels. Hierdoor kunnen wij 3 jaar garantie meegeven aan onze klanten. Voor andere materialen zoals alle type natuursteen en woonbeton wel 10 jaar garantie! Website is de moeite om te bezoeken en de service uitmuntend.
Js_loader

Contact Bioshield