Gecoate betontegels


Gecoate betontegels kunnen er weer jaren tegen

Tegels van beton zijn zeer gewild vanwege de vele manieren waarop ze rondom het huis of ander pand zijn toe te passen. De een maakt er een terras van of tuinpad, de ander gebruikt ze als oprit of parkeerplaats voor de auto. Maar hoe sterk beton als materiaal ook is, het ontkomt niet aan de grillen van de natuur. De negatieve impact van regen, vorst, luchtverontreiniging of veroudering mist zijn uitwerking niet op dit robuuste materiaal. Gelukkig is daar zeker wat tegen te doen. Met een nano coating van Bioshield voorziet u het beton van een uitstekende en duurzame beschermlaag. Door ons gecoate betontegels kunnen er weer vele jaren tegen en behouden hun natuurlijke aanblik.

Dé oplossing, ook waar gewerkt wordt

Maar ook waar er gewerkt wordt, is dit een prima oplossing. Immers, op die plekken is er sprake van een intensief gebruik van de tegels en kans op vervuiling. Nano coatings van Bioshield zijn te vinden in werkplaatsen, garages en magazijnen.

Op gecoate betontegels is door ons een laag aangebracht, een nanoraster, die voor het menselijk oog niet te zien is. Het lukt water hierdoor niet om in de poriën van het materiaal door te dringen. Het blijft erop liggen, of druppelt door de zwaartekracht naar beneden. Behalve nanocoating kan Bioshield een actieve quantumtechniek inzetten. Organische vervuiling wordt daarmee omgezet in zuurstof en water, wat de kans op groene aanslag reduceert. Betonnen oppervlakken zijn na de behandeling bovendien makkelijk schoon te houden.

Het betreft hier een in een Nederlands laboratorium ontwikkeld product, waarmee materialen tot op nanoniveau kunnen worden geseald. Daarmee was de oprichting van Bioshield in 2012 een feit. In de tussentijd hebben wij een enorme hoeveelheid vierkante meters beton behandeld met vloercoating. Met de kennis van verschillende stenen en steenachtige materialen die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, weten wij aan welke voorwaarden gecoate betontegels moeten voldoen. U bent verzekerd van de beste bescherming van uw tegels. 

Maak een afspraak met Bioshield voor gecoate betontegels

Bent u overtuigd van de vele voordelen die onzichtbaar gecoate betontegels met zich meebrengen? Neem contact op met Bioshield een afspraak te maken. Hebt u nog vragen, dan kunt u die langs deze weg eveneens aan ons voorleggen.

Onderhoudskosten besparen?

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen je direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze nano sealers krijg je een garantie op de werkzame duur tussen de 10-15 jaren.

Doordat de materialen o.a. geen water meer opnemen en vuil zich niet meer in de poriën kan hechten hoef je geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te gebruiken. De levensduur wordt hierdoor enorm verlengd en zo bespaar je veel onderhoudskosten op de lange termijn.

Wil je ook besparen op onderhoudskosten?

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER BIOSHIELD?


Bioshield projects
4.7
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Powered by google
Anneke boomAnneke Boom
16:00 12 Oct 23
Op natuursteen mag je geen azijn of zuurhoudende schoonmaak middelen gebruiken. Hoe dan met de kalkaanslag? Bioshield de oplossing. Onze marmeren badkamers zijn geschuurd, gereinigd en geïmpregneerd. Water trekt niet meer in het marmer! Niet ff snel, maar zeer zorgvuldig. Ook het opnieuw kitten is verzorgd door Bioshield. En we kregen een 10 ltr can niet zuurhoudende schoonmaakmiddel erbij. 10-15 jaar garantie. Wissen van vloer is niet meer nodig. Zeer klantvriendelijk en hoge service. Heel blij dat we het gedaan hebben.
Sonja vandoormaleSonja Vandoormale
15:26 10 Oct 23
KeesKees
10:13 10 Oct 23
Na het leggen van een nieuwe vloer heeft Bioshield het marmer gereinigd en van een nano-coating voorzien.Aangezien er nog een lichte waas bleef zitten is nogmaals gereinigd. Dit tot savonds laat!Daarnaast fijne specialistische adviezen van Tessa waaruit de liefde voor het vak en ook het vakmanschap van dit topbedrijf blijkt.
Brilliant bottlesBrilliant Bottles
05:27 18 Jul 23
Top bedrijf. Specialisten in natuursteen bescherming. Vaklui
Harry van helvoirtHarry van Helvoirt
07:08 30 Jun 23
zeer professionele Dienstverlening en zijn super blij met het resultaat 😀 - hier impressies van voor en na de bewerking.
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:35 01 Dec 22
Wat een goede service! Steeds snel paraat, ondanks dat andere zaken uitliepen, waardoor de start vertraagd was werd er vanuit Bioshield flexibel met de planning om gegaan en werd het project binnen de tijd en boven verwachting opgeleverd. Vakmanschap pur sang!
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:00 01 Dec 22
Jessfienflo stephensJessFienFlo Stephens
11:52 01 Dec 22
Wat een vakwerk! 100% een aanrader. Vloer helemaal als nieuw na het schoonmaken. Tevens mijn buiten tafel geschuurd en behandeld zodat deze weer tegen weer en wind kan.
Erik van den broekErik VAN DEN BROEK
11:36 01 Dec 22
Wij hebben Bioshield destijds benaderd voor het coaten van onze terras vloeren. Jongens zijn super flexibel en denken met de klant mee! Water loopt direct af, zonder dat het in de betonnenvloer trekt. SUPER resultaat en hebben ook geen groene aanslag meer!!
Bioshield verzorgd de onzichtbare bescherming voor onze boomstamtafels. Hierdoor kunnen wij 3 jaar garantie meegeven aan onze klanten. Voor andere materialen zoals alle type natuursteen en woonbeton wel 10 jaar garantie! Website is de moeite om te bezoeken en de service uitmuntend.
Js_loader

Contact Bioshield