Garagevloer coating


Garagevloer coating? Goed idee!

Overweegt u een garagevloer coating aan te (laten) brengen? Een goed idee voor mensen die hun garage veelvoudig gebruiken. Niet alleen als stalling voor de auto maar eventueel ook als werk- en hobbyruimte. Deze vloeren moeten tegen een stootje kunnen, met het constant in- en uitrijden van voertuigen maar ook met het risico van knoeien. Wie bijvoorbeeld veel met chemicaliën en vloeistoffen als olie werkt, kan wel een extra beschermlaag op de garagevloer gebruiken. De smart coatings van Bioshield zijn hiervoor de perfecte oplossing. Enerzijds is er de nano coating die voorkomt dat vloeistoffen in de bodem trekken, anderzijds biedt onze vuilafstotende coating uitkomst.

Bespaar op reinigingsmiddelen en onderhoud

Voorkom dat uw garage een stoffige boel wordt waar vuil de overhand krijgt. Houd deze makkelijk schoon en netjes met onze doeltreffende garagevloer coating. Bovendien wordt het onderhoud een stuk gemakkelijker. De beschermlaag voorkomt dat nattigheid erin kan doordringen en vuiligheid er zich aan kan hechten. Ook autobanden krijgen niet de mogelijkheid om hieraan bij te dragen. Hebt u een betonnen vloer, gebruik dan de betoncoating van Bioshield. Knoeien op deze robuuste ondergrond is dan geen enkel probleem meer, want de vlekken zijn eenvoudig te verwijderen. U bespaart met de garagevloer coating van Bioshield dus zowel op onderhoud als op dure en bijtende reinigingsmiddelen.

Op duizenden vierkante meters aan industriële vloeren brachten wij inmiddels een water- en vuilafstotende coating aan. Maar u kunt onze smart coatings ook buitenshuis inzetten. Gaat het bijvoorbeeld om hout, dan bieden ze een uitstekende bescherming aan erfafscheidingen, tafelbladen, gevelbetimmeringen en tuinhuisjes. Eerder werden we al ingeschakeld voor de behandeling van chalets (pods) in Center Parcs. Voor woonatelier Creative Open, een zusterbedrijf van Bioshield, voorzien we alle houten meubels van een coating. En met onze nano coating op glas, maken wij deze ondergrond water- en vuilafstotend en zowat zelfreinigend. Of het nu gaat om een douchewand, gevel- of zonnepaneel of een autoruit.

Voordelige garagevloer coating? Bioshield!

Hopelijk hebben we u overtuigd van de vele voordelen die onze garagevloer coating biedt. Bij Bioshield krijgt u deze én andere smart coatings ook nog eens voor een heel voordelige prijs. We kunnen zelfs voor u uitrekenen hoeveel u hiermee bespaart op onderhoud en reiniging. Neem hoe dan ook nu contact met ons op, dan maken we snel een afspraak. Ook vragen, bijvoorbeeld over de situatie in uw garage, kunt u langs deze weg stellen.

Onderhoudskosten besparen?

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen je direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze nano sealers krijg je een garantie op de werkzame duur tussen de 10-15 jaren.

Doordat de materialen o.a. geen water meer opnemen en vuil zich niet meer in de poriën kan hechten hoef je geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te gebruiken. De levensduur wordt hierdoor enorm verlengd en zo bespaar je veel onderhoudskosten op de lange termijn.

Wil je ook besparen op onderhoudskosten?

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER BIOSHIELD?


Bioshield projects
4.7
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Powered by google
Anneke boomAnneke Boom
16:00 12 Oct 23
Op natuursteen mag je geen azijn of zuurhoudende schoonmaak middelen gebruiken. Hoe dan met de kalkaanslag? Bioshield de oplossing. Onze marmeren badkamers zijn geschuurd, gereinigd en geïmpregneerd. Water trekt niet meer in het marmer! Niet ff snel, maar zeer zorgvuldig. Ook het opnieuw kitten is verzorgd door Bioshield. En we kregen een 10 ltr can niet zuurhoudende schoonmaakmiddel erbij. 10-15 jaar garantie. Wissen van vloer is niet meer nodig. Zeer klantvriendelijk en hoge service. Heel blij dat we het gedaan hebben.
Sonja vandoormaleSonja Vandoormale
15:26 10 Oct 23
KeesKees
10:13 10 Oct 23
Na het leggen van een nieuwe vloer heeft Bioshield het marmer gereinigd en van een nano-coating voorzien.Aangezien er nog een lichte waas bleef zitten is nogmaals gereinigd. Dit tot savonds laat!Daarnaast fijne specialistische adviezen van Tessa waaruit de liefde voor het vak en ook het vakmanschap van dit topbedrijf blijkt.
Brilliant bottlesBrilliant Bottles
05:27 18 Jul 23
Top bedrijf. Specialisten in natuursteen bescherming. Vaklui
Harry van helvoirtHarry van Helvoirt
07:08 30 Jun 23
zeer professionele Dienstverlening en zijn super blij met het resultaat 😀 - hier impressies van voor en na de bewerking.
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:35 01 Dec 22
Wat een goede service! Steeds snel paraat, ondanks dat andere zaken uitliepen, waardoor de start vertraagd was werd er vanuit Bioshield flexibel met de planning om gegaan en werd het project binnen de tijd en boven verwachting opgeleverd. Vakmanschap pur sang!
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:00 01 Dec 22
Jessfienflo stephensJessFienFlo Stephens
11:52 01 Dec 22
Wat een vakwerk! 100% een aanrader. Vloer helemaal als nieuw na het schoonmaken. Tevens mijn buiten tafel geschuurd en behandeld zodat deze weer tegen weer en wind kan.
Erik van den broekErik VAN DEN BROEK
11:36 01 Dec 22
Wij hebben Bioshield destijds benaderd voor het coaten van onze terras vloeren. Jongens zijn super flexibel en denken met de klant mee! Water loopt direct af, zonder dat het in de betonnenvloer trekt. SUPER resultaat en hebben ook geen groene aanslag meer!!
Bioshield verzorgd de onzichtbare bescherming voor onze boomstamtafels. Hierdoor kunnen wij 3 jaar garantie meegeven aan onze klanten. Voor andere materialen zoals alle type natuursteen en woonbeton wel 10 jaar garantie! Website is de moeite om te bezoeken en de service uitmuntend.
Js_loader

Contact Bioshield