Enzymen


Reiniging met enzymen, als het 100% schoon moet zijn

Krijgt u er ook zo’n goede zin van, als na de herfst en winter het buitenseizoen weer van start gaat? En wordt die goede zin dan weleens bedorven als u ziet wat de elementen hebben gedaan met uw terras, dak of gevel? Om deze weer optimaal schoon te krijgen, gebruikt u een enzymatische reiniger van Bioshield. Dit product op basis van enzymen, is geschikt voor alle oppervlakten en ondergronden en garandeert een volledige, hygiënische reiniging. Het zorgt bovendien voor een 100 % verwijdering van de biofilm, zodat bacteriën geen kans krijgen om hun vervuilende werk te doen.

Zelf aan de slag, of schakel Bioshield in

Bij Bioshield kunt u enzymen in verschillende hoeveelheden bestellen. Wij hebben verpakkingen van 0,5 kilo, 1 kilo en 10 kilo. Om u een indruk te geven: met 0,5 kilo enzymen concentraat kunt u ongeveer 100 liter kant-en-klaar product aanmaken. Ziet u er tegenop om zelf hiermee aan de gang te gaan? Geen probleem, dan schakelt u gewoon de medewerker van Bioshield in. Deze zorgt ervoor dat de door u aangewezen oppervlakken tot in de puntjes worden gereinigd. U kunt er bovendien voor kiezen om deze vervolgens te laten behandelen met een nano coating van Bioshield. Daarmee zorgt u ervoor dat water en vuil jarenlang geen kans meer krijgen om hun ondermijnende werk te doen én dat de behandelde producten ‘easy to clean’ zijn.

Werken met onze enzymen is echter eenvoudiger dan het vooraf wellicht lijkt. Dat moest ook één van onze klanten die ons had ingeschakeld, na afloop van het karwei constateren. 

Bestel uw enzymen of maak een afspraak met Bioshield

Bent u geïnteresseerd geraakt in het schoonmaken op basis van enzymen? In onze webshop bestelt u heel gemakkelijk uw enzymen concentraat voor een 100 % hygiënische reiniging van alle oppervlakken. Besteedt u dit werk liever aan Bioshield uit? Neem dan contact op met ons, dan maken we snel een afspraak.

Onderhoudskosten besparen?

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen je direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze nano sealers krijg je een garantie op de werkzame duur tussen de 10-15 jaren.

Doordat de materialen o.a. geen water meer opnemen en vuil zich niet meer in de poriën kan hechten hoef je geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te gebruiken. De levensduur wordt hierdoor enorm verlengd en zo bespaar je veel onderhoudskosten op de lange termijn.

Wil je ook besparen op onderhoudskosten?

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER BIOSHIELD?


Bioshield projects
4.7
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Powered by google
Anneke boomAnneke Boom
16:00 12 Oct 23
Op natuursteen mag je geen azijn of zuurhoudende schoonmaak middelen gebruiken. Hoe dan met de kalkaanslag? Bioshield de oplossing. Onze marmeren badkamers zijn geschuurd, gereinigd en geïmpregneerd. Water trekt niet meer in het marmer! Niet ff snel, maar zeer zorgvuldig. Ook het opnieuw kitten is verzorgd door Bioshield. En we kregen een 10 ltr can niet zuurhoudende schoonmaakmiddel erbij. 10-15 jaar garantie. Wissen van vloer is niet meer nodig. Zeer klantvriendelijk en hoge service. Heel blij dat we het gedaan hebben.
Sonja vandoormaleSonja Vandoormale
15:26 10 Oct 23
KeesKees
10:13 10 Oct 23
Na het leggen van een nieuwe vloer heeft Bioshield het marmer gereinigd en van een nano-coating voorzien.Aangezien er nog een lichte waas bleef zitten is nogmaals gereinigd. Dit tot savonds laat!Daarnaast fijne specialistische adviezen van Tessa waaruit de liefde voor het vak en ook het vakmanschap van dit topbedrijf blijkt.
Brilliant bottlesBrilliant Bottles
05:27 18 Jul 23
Top bedrijf. Specialisten in natuursteen bescherming. Vaklui
Harry van helvoirtHarry van Helvoirt
07:08 30 Jun 23
zeer professionele Dienstverlening en zijn super blij met het resultaat 😀 - hier impressies van voor en na de bewerking.
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:35 01 Dec 22
Wat een goede service! Steeds snel paraat, ondanks dat andere zaken uitliepen, waardoor de start vertraagd was werd er vanuit Bioshield flexibel met de planning om gegaan en werd het project binnen de tijd en boven verwachting opgeleverd. Vakmanschap pur sang!
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:00 01 Dec 22
Jessfienflo stephensJessFienFlo Stephens
11:52 01 Dec 22
Wat een vakwerk! 100% een aanrader. Vloer helemaal als nieuw na het schoonmaken. Tevens mijn buiten tafel geschuurd en behandeld zodat deze weer tegen weer en wind kan.
Erik van den broekErik VAN DEN BROEK
11:36 01 Dec 22
Wij hebben Bioshield destijds benaderd voor het coaten van onze terras vloeren. Jongens zijn super flexibel en denken met de klant mee! Water loopt direct af, zonder dat het in de betonnenvloer trekt. SUPER resultaat en hebben ook geen groene aanslag meer!!
Bioshield verzorgd de onzichtbare bescherming voor onze boomstamtafels. Hierdoor kunnen wij 3 jaar garantie meegeven aan onze klanten. Voor andere materialen zoals alle type natuursteen en woonbeton wel 10 jaar garantie! Website is de moeite om te bezoeken en de service uitmuntend.
Js_loader

Contact Bioshield