Dakcoating


Dakcoating beschermt tegen lekkages en verkleuring

Is het dak van uw huis of bedrijfsgebouw behoorlijk vuil? Of zijn de dakpannen verouderd en denkt u erover om deze te vervangen? In beide gevallen kan een dakcoating van Bioshield uitkomst bieden en u tegelijk flink wat geld opleveren. Met het aanbrengen van smartcoatings uit ons assortiment krijgt uw dak een onzichtbare laag die beschermt tegen water en vuil. U heeft er daarna jarenlang geen omkijken meer naar en verlaagt de kansen op lekkages of verkleuring. Maar er zijn meer voordelen. Het dak ziet er na de schoonmaakbeurt en behandeling door ons weer prachtig uit. Dit kan allemaal voordelig uitpakken als u plannen heeft het pand te koop te zetten.

Bent u de groene aanslag en bijbehorende kleurverandering van uw dakpannen beu? Of liggen de pannen al vele jaren op het dak en zijn ze ten prooi gevallen aan de elementen? Regenwater, storm en vorst missen hun uitwerking niet op dakpannen. Na verloop van jaren worden ze broos en bestaat het risico op barsten, met vervelende gevolgen als lekkages. Een dakcoating van Bioshield geeft negatieve weersinvloeden geen kans. Regendruppels kunnen niet in de dakpan penetreren, maar blijven erop staan en verdwijnen vervolgens in stroompjes in de goot. Daarnaast zorgt deze beschermlaag ervoor dat uw dak jarenlang eruit blijft zien zoals het dat net na onze behandeling deed.

Professionele coating voor het dak en meer

Wie op zoek is naar een professional op het gebied van dakcoating, komt al snel bij Bioshield uit. Op basis van grondig onderzoek in het laboratorium en onze jarenlange ervaring met het onderhoud van materialen als steen, hout, metaal en glas, zijn wij de aangewezen partij. Onze smartcoatings voldoen aan de strenge normen van de Europese Unie en zijn vriendelijk in het gebruik. Klanten van Bioshield gebruiken deze voor nog veel meer toepassingen dan alleen voor het dak. Een nanocoating is eveneens aan te brengen op natuurstenen of gevlinderde betonnen vloeren, wanden of wandpanelen, schuttingen, keukenbladen en gevels. Ja, zelfs de ruiten en lak van uw auto geven wij op deze manier zelfreinigende eigenschappen.

Onderhoudskosten besparen?

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen je direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze nano sealers krijg je een garantie op de werkzame duur tussen de 10-15 jaren.

Doordat de materialen o.a. geen water meer opnemen en vuil zich niet meer in de poriën kan hechten hoef je geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te gebruiken. De levensduur wordt hierdoor enorm verlengd en zo bespaar je veel onderhoudskosten op de lange termijn.

Wil je ook besparen op onderhoudskosten?

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER BIOSHIELD?


Bioshield projects
4.7
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Powered by google
Anneke boomAnneke Boom
16:00 12 Oct 23
Op natuursteen mag je geen azijn of zuurhoudende schoonmaak middelen gebruiken. Hoe dan met de kalkaanslag? Bioshield de oplossing. Onze marmeren badkamers zijn geschuurd, gereinigd en geïmpregneerd. Water trekt niet meer in het marmer! Niet ff snel, maar zeer zorgvuldig. Ook het opnieuw kitten is verzorgd door Bioshield. En we kregen een 10 ltr can niet zuurhoudende schoonmaakmiddel erbij. 10-15 jaar garantie. Wissen van vloer is niet meer nodig. Zeer klantvriendelijk en hoge service. Heel blij dat we het gedaan hebben.
Sonja vandoormaleSonja Vandoormale
15:26 10 Oct 23
KeesKees
10:13 10 Oct 23
Na het leggen van een nieuwe vloer heeft Bioshield het marmer gereinigd en van een nano-coating voorzien.Aangezien er nog een lichte waas bleef zitten is nogmaals gereinigd. Dit tot savonds laat!Daarnaast fijne specialistische adviezen van Tessa waaruit de liefde voor het vak en ook het vakmanschap van dit topbedrijf blijkt.
Brilliant bottlesBrilliant Bottles
05:27 18 Jul 23
Top bedrijf. Specialisten in natuursteen bescherming. Vaklui
Harry van helvoirtHarry van Helvoirt
07:08 30 Jun 23
zeer professionele Dienstverlening en zijn super blij met het resultaat 😀 - hier impressies van voor en na de bewerking.
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:35 01 Dec 22
Wat een goede service! Steeds snel paraat, ondanks dat andere zaken uitliepen, waardoor de start vertraagd was werd er vanuit Bioshield flexibel met de planning om gegaan en werd het project binnen de tijd en boven verwachting opgeleverd. Vakmanschap pur sang!
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:00 01 Dec 22
Jessfienflo stephensJessFienFlo Stephens
11:52 01 Dec 22
Wat een vakwerk! 100% een aanrader. Vloer helemaal als nieuw na het schoonmaken. Tevens mijn buiten tafel geschuurd en behandeld zodat deze weer tegen weer en wind kan.
Erik van den broekErik VAN DEN BROEK
11:36 01 Dec 22
Wij hebben Bioshield destijds benaderd voor het coaten van onze terras vloeren. Jongens zijn super flexibel en denken met de klant mee! Water loopt direct af, zonder dat het in de betonnenvloer trekt. SUPER resultaat en hebben ook geen groene aanslag meer!!
Bioshield verzorgd de onzichtbare bescherming voor onze boomstamtafels. Hierdoor kunnen wij 3 jaar garantie meegeven aan onze klanten. Voor andere materialen zoals alle type natuursteen en woonbeton wel 10 jaar garantie! Website is de moeite om te bezoeken en de service uitmuntend.
Js_loader

Contact Bioshield