Coating voor tuintegels


Geef aanslag geen kans met coating voor tuintegels

Zodra het buitenseizoen weer begint, is het menigeen een doorn in het oog: de aanslag op het terras en de betegeling in de tuin. Dan is het prettig om te weten dat u niet langer aan de slag hoeft met schoonmaakmiddelen of de hogedrukreiniger. Met een nanocoating van Bioshield brengen wij een onzichtbare coating voor tuintegels en eventuele andere bestrating aan. Daarmee zijn deze voor een periode van vele jaren beschermd tegen de negatieve invloeden van regen en vuil. Het gebruik van deze nanocoating zorgt niet voor een kleurverandering. Tegels behouden zodoende de uitstraling die ze bij plaatsing al hadden. Met inzet van onze ‘enzyme’ producten blijven ze bovendien ook hygiënisch schoon.

Tegels eenvoudig te reinigen door actieve quantum coating

Met onze producten op basis van de meest recente nano technologie, zoals de coating voor tuintegels, beschermt u stenen tegen indringing van vuil en water. De coating vormt namelijk een nanoraster dat door de mens niet is waar te nemen. Water krijgt hierdoor geen mogelijkheid om in de poriën van de steen door te dringen. Met behulp van de actieve quantum coatings van Bioshield wordt organische vervuiling zelfs omgezet in water en zuurstof. De tegels van de stoep, oprit en het terras zijn als gevolg daarvan eenvoudig schoon te houden. Beginnen onze smart coatings na al die jaren hun actieve werking te verliezen, dan is het enkel zaak om een nieuwe laag op de bestrating aan te brengen.

Bioshield heeft in de loop der jaren een grote kennis en ervaring opgedaan met verschillende stenen en steenachtige materialen. Als het gaat om coating voor tuintegels, maar ook om vloercoating, betoncoating of stenen impregneren, doet u met succes een beroep op ons. U krijgt vooraf een deskundig advies en kunt erop vertrouwen dat wij onze afspraken nakomen. We kunnen zelfs voor u uitrekenen hoeveel u onder de streep goedkoper uit bent. Immers, u gaat hiermee besparen op de kosten voor onderhoud en reinigingsmiddelen. Daarbij blijven de werkzaamheden van Bioshield niet beperkt tot de tuin. Wij voerden dergelijke projecten eveneens uit in bad- en woonkamers, keukens en aan gevels/daken, vloeren, trappen, balustrades tot zelfs speakersystemen in de openbare ruimte.

Voor coating voor tuintegels gaat u naar Bioshield

Bent u geïnteresseerd in de wijze waarop Bioshield coating voor tuintegels aanbrengt? U kunt hier in contact komen met ons, ook als u nog vragen hebt. Graag tot ziens bij Bioshield!

Onderhoudskosten besparen?

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen je direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze nano sealers krijg je een garantie op de werkzame duur tussen de 10-15 jaren.

Doordat de materialen o.a. geen water meer opnemen en vuil zich niet meer in de poriën kan hechten hoef je geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te gebruiken. De levensduur wordt hierdoor enorm verlengd en zo bespaar je veel onderhoudskosten op de lange termijn.

Wil je ook besparen op onderhoudskosten?

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER BIOSHIELD?


Bioshield projects
4.7
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Powered by google
Anneke boomAnneke Boom
16:00 12 Oct 23
Op natuursteen mag je geen azijn of zuurhoudende schoonmaak middelen gebruiken. Hoe dan met de kalkaanslag? Bioshield de oplossing. Onze marmeren badkamers zijn geschuurd, gereinigd en geïmpregneerd. Water trekt niet meer in het marmer! Niet ff snel, maar zeer zorgvuldig. Ook het opnieuw kitten is verzorgd door Bioshield. En we kregen een 10 ltr can niet zuurhoudende schoonmaakmiddel erbij. 10-15 jaar garantie. Wissen van vloer is niet meer nodig. Zeer klantvriendelijk en hoge service. Heel blij dat we het gedaan hebben.
Sonja vandoormaleSonja Vandoormale
15:26 10 Oct 23
KeesKees
10:13 10 Oct 23
Na het leggen van een nieuwe vloer heeft Bioshield het marmer gereinigd en van een nano-coating voorzien.Aangezien er nog een lichte waas bleef zitten is nogmaals gereinigd. Dit tot savonds laat!Daarnaast fijne specialistische adviezen van Tessa waaruit de liefde voor het vak en ook het vakmanschap van dit topbedrijf blijkt.
Brilliant bottlesBrilliant Bottles
05:27 18 Jul 23
Top bedrijf. Specialisten in natuursteen bescherming. Vaklui
Harry van helvoirtHarry van Helvoirt
07:08 30 Jun 23
zeer professionele Dienstverlening en zijn super blij met het resultaat 😀 - hier impressies van voor en na de bewerking.
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:35 01 Dec 22
Wat een goede service! Steeds snel paraat, ondanks dat andere zaken uitliepen, waardoor de start vertraagd was werd er vanuit Bioshield flexibel met de planning om gegaan en werd het project binnen de tijd en boven verwachting opgeleverd. Vakmanschap pur sang!
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:00 01 Dec 22
Jessfienflo stephensJessFienFlo Stephens
11:52 01 Dec 22
Wat een vakwerk! 100% een aanrader. Vloer helemaal als nieuw na het schoonmaken. Tevens mijn buiten tafel geschuurd en behandeld zodat deze weer tegen weer en wind kan.
Erik van den broekErik VAN DEN BROEK
11:36 01 Dec 22
Wij hebben Bioshield destijds benaderd voor het coaten van onze terras vloeren. Jongens zijn super flexibel en denken met de klant mee! Water loopt direct af, zonder dat het in de betonnenvloer trekt. SUPER resultaat en hebben ook geen groene aanslag meer!!
Bioshield verzorgd de onzichtbare bescherming voor onze boomstamtafels. Hierdoor kunnen wij 3 jaar garantie meegeven aan onze klanten. Voor andere materialen zoals alle type natuursteen en woonbeton wel 10 jaar garantie! Website is de moeite om te bezoeken en de service uitmuntend.
Js_loader

Contact Bioshield