Betonvloer coating


Coating betonvloer? Bioshield helpt u verder!

Beton is onaantastbaar, zou je in eerste instantie denken. Een materiaal dat in staat is om de zwaarste last te dragen, laat zich op geen enkele manier ondermijnen. Maar niets is minder waar. Net als ander materiaal van hardsteen is beton wel degelijk gevoelig voor de gevolgen van regen, wind, veroudering en luchtverontreiniging. Betonrot is daar een sprekend voorbeeld van. Het verdient dus aanbeveling om ook beton hiertegen te beschermen. Met de betonvloer coating van Bioshield neemt u optimale maatregelen tegen deze gevaren van buitenaf. Eenmaal door ons behandeld, kunnen uw betonnen toepassingen er weer vele jaren tegen. Denk daarbij niet alleen aan vloeren maar ook aan aanrechtbladen, badkamermeubels of een terras.

Met de coating voor betonvloer van Bioshield hebben wij een modern middel tegen het indringen van water of het hechten van vuiligheid. Op basis van de meest recente nanotechnologie, is deze namelijk in staat om steenachtige materialen hiertegen volledig onzichtbaar te beschermen. Of het nu gaat om morsen tijdens het olie verversen bij de auto in uw garage, of allerlei natuurlijk materiaal dat zich tijdens de herfst op uw terras verzamelt; eenmaal behandeld met een nanocoating is de vervuiling met een doekje eenvoudig af te nemen. Tevens behouden de betonnen materialen hun natuurlijke uitstraling. Na de werkzame periode kan er zonder problemen opnieuw een coating worden aangebracht, zonder dat er een opeenhoping van lagen ontstaat.

Ook voor de bescherming van hout, metaal en glas

Bioshield zet dit probate middel nu al vele jaren met succes in. Inmiddels hebben wij tienduizenden vierkante meters voorzien van een betonvloer coating. Klanten ontdekten dat onze methode ook soelaas biedt bij de bescherming van andere materialen, zoals hout, metaal en glas. Bioshield paste het eerder toe op houten tafels, gevelplaten, schuttingen en tuinhuisjes. Glas wordt met behulp van onze nano coating water- en vuilafstotend en bijna zelfreinigend. Het is bovendien een heel duurzaam product. Al onze smart coatings zijn getoetst aan de strenge regelgeving van zowel de Europese Unie als REACH (registratie, autorisatie en restrictie van chemicaliën).

Coating? Betonvloer? Wij bieden maatwerk

Een afspraak maken met Bioshield is heel eenvoudig. Neem contact met ons op. Omdat we verschillende soorten betonvloer coating hebben, adviseren we welke in uw situatie de meest geschikte is. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat wij maatwerk bieden. In samenspraak met u gaat dat zeker lukken!

Onderhoudskosten besparen?

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen je direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze nano sealers krijg je een garantie op de werkzame duur tussen de 10-15 jaren.

Doordat de materialen o.a. geen water meer opnemen en vuil zich niet meer in de poriën kan hechten hoef je geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te gebruiken. De levensduur wordt hierdoor enorm verlengd en zo bespaar je veel onderhoudskosten op de lange termijn.

Wil je ook besparen op onderhoudskosten?

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER BIOSHIELD?


Bioshield projects
4.7
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Powered by google
Anneke boomAnneke Boom
16:00 12 Oct 23
Op natuursteen mag je geen azijn of zuurhoudende schoonmaak middelen gebruiken. Hoe dan met de kalkaanslag? Bioshield de oplossing. Onze marmeren badkamers zijn geschuurd, gereinigd en geïmpregneerd. Water trekt niet meer in het marmer! Niet ff snel, maar zeer zorgvuldig. Ook het opnieuw kitten is verzorgd door Bioshield. En we kregen een 10 ltr can niet zuurhoudende schoonmaakmiddel erbij. 10-15 jaar garantie. Wissen van vloer is niet meer nodig. Zeer klantvriendelijk en hoge service. Heel blij dat we het gedaan hebben.
Sonja vandoormaleSonja Vandoormale
15:26 10 Oct 23
KeesKees
10:13 10 Oct 23
Na het leggen van een nieuwe vloer heeft Bioshield het marmer gereinigd en van een nano-coating voorzien.Aangezien er nog een lichte waas bleef zitten is nogmaals gereinigd. Dit tot savonds laat!Daarnaast fijne specialistische adviezen van Tessa waaruit de liefde voor het vak en ook het vakmanschap van dit topbedrijf blijkt.
Brilliant bottlesBrilliant Bottles
05:27 18 Jul 23
Top bedrijf. Specialisten in natuursteen bescherming. Vaklui
Harry van helvoirtHarry van Helvoirt
07:08 30 Jun 23
zeer professionele Dienstverlening en zijn super blij met het resultaat 😀 - hier impressies van voor en na de bewerking.
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:35 01 Dec 22
Wat een goede service! Steeds snel paraat, ondanks dat andere zaken uitliepen, waardoor de start vertraagd was werd er vanuit Bioshield flexibel met de planning om gegaan en werd het project binnen de tijd en boven verwachting opgeleverd. Vakmanschap pur sang!
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:00 01 Dec 22
Jessfienflo stephensJessFienFlo Stephens
11:52 01 Dec 22
Wat een vakwerk! 100% een aanrader. Vloer helemaal als nieuw na het schoonmaken. Tevens mijn buiten tafel geschuurd en behandeld zodat deze weer tegen weer en wind kan.
Erik van den broekErik VAN DEN BROEK
11:36 01 Dec 22
Wij hebben Bioshield destijds benaderd voor het coaten van onze terras vloeren. Jongens zijn super flexibel en denken met de klant mee! Water loopt direct af, zonder dat het in de betonnenvloer trekt. SUPER resultaat en hebben ook geen groene aanslag meer!!
Bioshield verzorgd de onzichtbare bescherming voor onze boomstamtafels. Hierdoor kunnen wij 3 jaar garantie meegeven aan onze klanten. Voor andere materialen zoals alle type natuursteen en woonbeton wel 10 jaar garantie! Website is de moeite om te bezoeken en de service uitmuntend.
Js_loader

Contact Bioshield