Betonnen aanrechtblad impregneren


Betonnen aanrechtblad impregneren? Uitstekend idee!

Een aanrechtblad van beton, je ziet ze steeds meer opduiken in moderne keukens. Ze zijn stoer, robuust en ogen industrieel. Hebt u er ook een, dan wilt u natuurlijk ook dat dit beschermd wordt tegen water en vuiligheid. Beton mag dan supersterk zijn, water weet er toch in door te dringen en vuil kan zich er makkelijk aan hechten. Laat daarom uw betonnen aanrechtblad impregneren door Bioshield en voorkom deze aantasting. Wij brengen een onzichtbare laag nanocoating aan waarop het water blijft staan. Dit is makkelijk af te nemen met een doekje. Met een actieve quantum coating van Bioshield weert u voortaan vuil en etensresten.

Bespaar nu op onderhouds- en schoonmaakkosten

Een betonnen aanrechtblad impregneren, is dat kostbaar? Nee, u bespaart namelijk op de kosten van onderhoud waaraan ook dit keiharde materiaal op termijn niet ontkomt. Eenmaal voorzien van een smart coating van Bioshield, garanderen wij een bescherming met een werkzame duur die op kan lopen tot wel vijftien jaar. Denk daarbij eveneens aan de schoonmaakmiddelen die u uitspaart. Niet langer hebt u agressieve reinigings- en schuurmiddelen nodig om vlekken tegen te gaan, die zich in de poriën van het beton hebben genesteld. Het gebruikte materiaal blijft hierdoor langer mooi en goed geconserveerd. En omdat de coating niet met het blote oog waarneembaar is, ziet het blad er na jaren nog steeds zo uit als toen u het kocht.

Natuurlijk kunnen wij met onze water- en vuilafstotende coating prima een betonnen aanrechtblad impregneren, maar ook betonnen vloeren. Inmiddels hebben wij tienduizenden vierkante meters van zo’n beschermlaag voorzien. Gaat het om hout, dan paste Bioshield dit eerder toe op tafelbladen, gevelbetimmeringen, schuttingen en tuinhuisjes. Zo hebben we op een vakantiepark van Center Parcs al eens de houten pods (chalets) behandeld. Met onze nano coating op glas maken wij glas en keramische oppervlakken nagenoeg zelfreinigend, water- en vuilafstotend. We doen dat milieuvriendelijk; al onze smart coatings zijn voedselveilig, voldoen aan EU-regelgeving en aan de meest strenge eisen van REACH (registratie, autorisatie en restrictie van chemicaliën).

Betonnen aanrechtblad impregneren? Dan naar Bioshield

Als het gaat om een betonnen aanrechtblad impregneren, heeft Bioshield gedurende de voorbije jaren een uitstekende reputatie opgebouwd. Wilt u daar ook van profiteren? Neem dan contact met ons op, dan kunt u binnenkort onbezorgd in de keuken aan de slag. Hebt u nog vragen? Stel die dan ook langs deze weg. Het deskundig personeel van Bioshield kan u ongetwijfeld verder helpen.

Onderhoudskosten besparen?

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen je direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze nano sealers krijg je een garantie op de werkzame duur tussen de 10-15 jaren.

Doordat de materialen o.a. geen water meer opnemen en vuil zich niet meer in de poriën kan hechten hoef je geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te gebruiken. De levensduur wordt hierdoor enorm verlengd en zo bespaar je veel onderhoudskosten op de lange termijn.

Wil je ook besparen op onderhoudskosten?

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER BIOSHIELD?


Bioshield projects
4.7
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Powered by google
Anneke boomAnneke Boom
16:00 12 Oct 23
Op natuursteen mag je geen azijn of zuurhoudende schoonmaak middelen gebruiken. Hoe dan met de kalkaanslag? Bioshield de oplossing. Onze marmeren badkamers zijn geschuurd, gereinigd en geïmpregneerd. Water trekt niet meer in het marmer! Niet ff snel, maar zeer zorgvuldig. Ook het opnieuw kitten is verzorgd door Bioshield. En we kregen een 10 ltr can niet zuurhoudende schoonmaakmiddel erbij. 10-15 jaar garantie. Wissen van vloer is niet meer nodig. Zeer klantvriendelijk en hoge service. Heel blij dat we het gedaan hebben.
Sonja vandoormaleSonja Vandoormale
15:26 10 Oct 23
KeesKees
10:13 10 Oct 23
Na het leggen van een nieuwe vloer heeft Bioshield het marmer gereinigd en van een nano-coating voorzien.Aangezien er nog een lichte waas bleef zitten is nogmaals gereinigd. Dit tot savonds laat!Daarnaast fijne specialistische adviezen van Tessa waaruit de liefde voor het vak en ook het vakmanschap van dit topbedrijf blijkt.
Brilliant bottlesBrilliant Bottles
05:27 18 Jul 23
Top bedrijf. Specialisten in natuursteen bescherming. Vaklui
Harry van helvoirtHarry van Helvoirt
07:08 30 Jun 23
zeer professionele Dienstverlening en zijn super blij met het resultaat 😀 - hier impressies van voor en na de bewerking.
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:35 01 Dec 22
Wat een goede service! Steeds snel paraat, ondanks dat andere zaken uitliepen, waardoor de start vertraagd was werd er vanuit Bioshield flexibel met de planning om gegaan en werd het project binnen de tijd en boven verwachting opgeleverd. Vakmanschap pur sang!
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:00 01 Dec 22
Jessfienflo stephensJessFienFlo Stephens
11:52 01 Dec 22
Wat een vakwerk! 100% een aanrader. Vloer helemaal als nieuw na het schoonmaken. Tevens mijn buiten tafel geschuurd en behandeld zodat deze weer tegen weer en wind kan.
Erik van den broekErik VAN DEN BROEK
11:36 01 Dec 22
Wij hebben Bioshield destijds benaderd voor het coaten van onze terras vloeren. Jongens zijn super flexibel en denken met de klant mee! Water loopt direct af, zonder dat het in de betonnenvloer trekt. SUPER resultaat en hebben ook geen groene aanslag meer!!
Bioshield verzorgd de onzichtbare bescherming voor onze boomstamtafels. Hierdoor kunnen wij 3 jaar garantie meegeven aan onze klanten. Voor andere materialen zoals alle type natuursteen en woonbeton wel 10 jaar garantie! Website is de moeite om te bezoeken en de service uitmuntend.
Js_loader

Contact Bioshield