Betoncoating


Geef weer en wind geen kans met betoncoating

Met zijn robuuste uiterlijk en oersterke structuur lijkt beton een onverwoestbaar pantser te hebben. Maar schijn bedriegt: het is net als andere hardstenen materialen vatbaar voor de negatieve invloeden van weer en wind, ouderdom en luchtverontreiniging. De term ‘betonrot’ zult u ongetwijfeld weleens gehoord hebben. Met de smart coatings van Bioshield zijn deze problemen gemakkelijk voor te blijven. Laat door ons eenmalig een betoncoating aanbrengen en het behandelde product kan er weer voor een periode van vele jaren tegen. Of het nu gaat om een terras of binnenshuis een betonnen aanrechtblad impregneren, deze worden met een onzichtbare laag op biologische wijze verduurzaamd.

Dé oplossing, ook in een industriële omgeving

Maar ook in een industriële omgeving is betoncoating een prima oplossing. U kunt het door Bioshield laten aanbrengen op de vloeren in werkplaatsen, garages, magazijnen en kelders. Kiest u voor de nanocoating, dan ontstaat hierdoor een nanoraster dat voor het menselijk oog onzichtbaar is. Water krijgt hierdoor geen kans om in de poriën van het materiaal door te dringen en blijft er bovenop liggen of druppelt naar beneden. Laat u Bioshield actieve quantumtechnieken toepassen, dan wordt organische vervuiling als groene aanslag omgezet in zuurstof en water. Betonnen oppervlakken zijn na de behandeling ‘easy to clean’. Is er na verloop van vele jaren opnieuw zo’n behandeling nodig, dan hoeft u niet bang te zijn voor een opeenhoping van lagen; het nanoraster laat hiervoor namelijk nog wel ruimte over.

Klanten enthousiast over betoncoating van Bioshield

Dat deze aanpak met de betoncoating van Bioshield werkt, blijkt uit de enthousiaste respons die wij van klanten mochten ontvangen. “In opdracht van ons heeft Bioshield diverse elementen van een betonnen constructie van de nieuwe COOP-super in Amstelveen behandeld met haar smartcoatings. Elementen bestaan uit opstaande randen langs de parkeerhelling, binnenzijde van de borstwering, afdeksegmenten, constructieve pilasters en alle hardstenen raamdorpels. Totaal 612 m2 zichtwerk beton. Onzichtbare behandeling en de elementen zijn vuilwerend en hydrofoob, met een garantietermijn van 10 jaren. De service en kwaliteit zijn boven verwachting en er is zeer net werk geleverd!”

Onderhoudskosten besparen?

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen je direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze nano sealers krijg je een garantie op de werkzame duur tussen de 10-15 jaren.

Doordat de materialen o.a. geen water meer opnemen en vuil zich niet meer in de poriën kan hechten hoef je geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te gebruiken. De levensduur wordt hierdoor enorm verlengd en zo bespaar je veel onderhoudskosten op de lange termijn.

Wil je ook besparen op onderhoudskosten?

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER BIOSHIELD?


Bioshield projects
4.6
Gebaseerd op 9 beoordelingen
Powered by google
Brilliant bottlesBrilliant Bottles
05:27 18 Jul 23
Top bedrijf. Specialisten in natuursteen bescherming. Vaklui
Harry van helvoirtHarry van Helvoirt
07:08 30 Jun 23
zeer professionele Dienstverlening en zijn super blij met het resultaat 😀 - hier impressies van voor en na de bewerking.
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:35 01 Dec 22
Wat een goede service! Steeds snel paraat, ondanks dat andere zaken uitliepen, waardoor de start vertraagd was werd er vanuit Bioshield flexibel met de planning om gegaan en werd het project binnen de tijd en boven verwachting opgeleverd. Vakmanschap pur sang!
Frans molkenboerFrans Molkenboer
12:00 01 Dec 22
Jessfienflo stephensJessFienFlo Stephens
11:52 01 Dec 22
Wat een vakwerk! 100% een aanrader. Vloer helemaal als nieuw na het schoonmaken. Tevens mijn buiten tafel geschuurd en behandeld zodat deze weer tegen weer en wind kan.
Erik van den broekErik VAN DEN BROEK
11:36 01 Dec 22
Wij hebben Bioshield destijds benaderd voor het coaten van onze terras vloeren. Jongens zijn super flexibel en denken met de klant mee! Water loopt direct af, zonder dat het in de betonnenvloer trekt. SUPER resultaat en hebben ook geen groene aanslag meer!!
Bioshield verzorgd de onzichtbare bescherming voor onze boomstamtafels. Hierdoor kunnen wij 3 jaar garantie meegeven aan onze klanten. Voor andere materialen zoals alle type natuursteen en woonbeton wel 10 jaar garantie! Website is de moeite om te bezoeken en de service uitmuntend.
Js_loader

Contact Bioshield