skip to Main Content

Garagevloer coating? Goed idee!

Overweegt u een garagevloer coating aan te (laten) brengen? Een goed idee voor mensen die hun garage veelvoudig gebruiken. Niet alleen als stalling voor de auto maar eventueel ook als werk- en hobbyruimte. Deze vloeren moeten tegen een stootje kunnen, met het constant in- en uitrijden van voertuigen maar ook met het risico van knoeien. Wie bijvoorbeeld veel met chemicaliën en vloeistoffen als olie werkt, kan wel een extra beschermlaag op de garagevloer gebruiken. De smart coatings van Bioshield zijn hiervoor de perfecte oplossing. Enerzijds is er de nano coating die voorkomt dat vloeistoffen in de bodem trekken, anderzijds biedt onze vuilafstotende coating uitkomst.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Bespaar op reinigingsmiddelen en onderhoud

Voorkom dat uw garage een stoffige boel wordt waar vuil de overhand krijgt. Houd deze makkelijk schoon en netjes met onze doeltreffende garagevloer coating. Bovendien wordt het onderhoud een stuk gemakkelijker. De beschermlaag voorkomt dat nattigheid erin kan doordringen en vuiligheid er zich aan kan hechten. Ook autobanden krijgen niet de mogelijkheid om hieraan bij te dragen. Hebt u een betonnen vloer, gebruik dan de betoncoating van Bioshield. Knoeien op deze robuuste ondergrond is dan geen enkel probleem meer, want de vlekken zijn eenvoudig te verwijderen. U bespaart met de garagevloer coating van Bioshield dus zowel op onderhoud als op dure en bijtende reinigingsmiddelen.

Op duizenden vierkante meters aan industriële vloeren brachten wij inmiddels een water- en vuilafstotende coating aan. Maar u kunt onze smart coatings ook buitenshuis inzetten. Gaat het bijvoorbeeld om hout, dan bieden ze een uitstekende bescherming aan erfafscheidingen, tafelbladen, gevelbetimmeringen en tuinhuisjes. Eerder werden we al ingeschakeld voor de behandeling van chalets (pods) in Center Parcs. Voor woonatelier Creative Open, een zusterbedrijf van Bioshield, voorzien we alle houten meubels van een coating. En met onze nano coating op glas, maken wij deze ondergrond water- en vuilafstotend en zowat zelfreinigend. Of het nu gaat om een douchewand, gevel- of zonnepaneel of een autoruit.

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Voordelige garagevloer coating? Bioshield!

Hopelijk hebben we u overtuigd van de vele voordelen die onze garagevloer coating biedt. Bij Bioshield krijgt u deze én andere smart coatings ook nog eens voor een heel voordelige prijs. We kunnen zelfs voor u uitrekenen hoeveel u hiermee bespaart op onderhoud en reiniging. Neem hoe dan ook nu contact met ons op, dan maken we snel een afspraak. Ook vragen, bijvoorbeeld over de situatie in uw garage, kunt u langs deze weg stellen.

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield