skip to Main Content

Reiniging met enzymen, als het 100 % schoon moet zijn

Krijgt u er ook zo’n goede zin van, als na de herfst en winter het buitenseizoen weer van start gaat? En wordt die goede zin dan weleens bedorven als u ziet wat de elementen hebben gedaan met uw terras, dak of gevel? Om deze weer optimaal schoon te krijgen, gebruikt u een enzymatische reiniger van Bioshield. Dit product op basis van enzymen, is geschikt voor alle oppervlakten en ondergronden en garandeert een volledige, hygiënische reiniging. Het zorgt bovendien voor een 100 % verwijdering van de biofilm, zodat bacteriën geen kans krijgen om hun vervuilende werk te doen.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Zelf aan de slag, of schakel Bioshield in

Bij Bioshield kunt u enzymen in verschillende hoeveelheden bestellen. Wij hebben verpakkingen van 0,5 kilo, 1 kilo en 10 kilo. Om u een indruk te geven: met 0,5 kilo enzymen concentraat kunt u ongeveer 100 liter kant-en-klaar product aanmaken. Ziet u er tegenop om zelf hiermee aan de gang te gaan? Geen probleem, dan schakelt u gewoon de medewerker van Bioshield in. Deze zorgt ervoor dat de door u aangewezen oppervlakken tot in de puntjes worden gereinigd. U kunt er bovendien voor kiezen om deze vervolgens te laten behandelen met een nano coating van Bioshield. Daarmee zorgt u ervoor dat water en vuil jarenlang geen kans meer krijgen om hun ondermijnende werk te doen én dat de behandelde producten ‘easy to clean’ zijn.

Werken met onze enzymen is echter eenvoudiger dan het vooraf wellicht lijkt. Dat moest ook één van onze klanten die ons had ingeschakeld, na afloop van het karwei constateren. Op de pagina met referenties op onze website, kunt u deze reactie van hem teruglezen: “Via een collega-ondernemer kennis gemaakt met de mensen van Bioshield. Na een telefoontje een snelle reactie gekregen, een afspraak gemaakt en zeer duidelijke uitleg over het product gekregen. Voor ons als bedrijf met veel medewerkers is het prima werkbaar met de enzymen oftewel niet moeilijk. Kwaliteit in service en product dik in orde. De behandeling was een must voor onze betonnen vloer.”

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Bestel uw enzymen of maak een afspraak met Bioshield

Bent u geïnteresseerd geraakt in het schoonmaken op basis van enzymen? In onze webshop bestelt u heel gemakkelijk uw enzymen concentraat voor een 100 % hygiënische reiniging van alle oppervlakken. Besteedt u dit werk liever aan Bioshield uit? Neem dan contact op met ons, dan maken we snel een afspraak.

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield