skip to Main Content

Dakcoating beschermt tegen lekkages en verkleuring

Is het dak van uw huis of bedrijfsgebouw behoorlijk vuil? Of zijn de dakpannen verouderd en denkt u erover om deze te vervangen? In beide gevallen kan een dakcoating van Bioshield uitkomst bieden en u tegelijk flink wat geld opleveren. Met het aanbrengen van smartcoatings uit ons assortiment krijgt uw dak een onzichtbare laag die beschermt tegen water en vuil. U heeft er daarna jarenlang geen omkijken meer naar en verlaagt de kansen op lekkages of verkleuring. Maar er zijn meer voordelen. Het dak ziet er na de schoonmaakbeurt en behandeling door ons weer prachtig uit. Dit kan allemaal voordelig uitpakken als u plannen heeft het pand te koop te zetten.

Bent u de groene aanslag en bijbehorende kleurverandering van uw dakpannen beu? Of liggen de pannen al vele jaren op het dak en zijn ze ten prooi gevallen aan de elementen? Regenwater, storm en vorst missen hun uitwerking niet op dakpannen. Na verloop van jaren worden ze broos en bestaat het risico op barsten, met vervelende gevolgen als lekkages. Een dakcoating van Bioshield geeft negatieve weersinvloeden geen kans. Regendruppels kunnen niet in de dakpan penetreren, maar blijven erop staan en verdwijnen vervolgens in stroompjes in de goot. Daarnaast zorgt deze beschermlaag ervoor dat uw dak jarenlang eruit blijft zien zoals het dat net na onze behandeling deed.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Professionele coating voor het dak en meer

Wie op zoek is naar een professional op het gebied van dakcoating, komt al snel bij Bioshield uit. Op basis van grondig onderzoek in het laboratorium en onze jarenlange ervaring met het onderhoud van materialen als steen, hout, metaal en glas, zijn wij de aangewezen partij. Onze smartcoatings voldoen aan de strenge normen van de Europese Unie en zijn vriendelijk in het gebruik. Klanten van Bioshield gebruiken deze voor nog veel meer toepassingen dan alleen voor het dak. Een nanocoating is eveneens aan te brengen op natuurstenen of gevlinderde betonnen vloeren, wanden of wandpanelen, schuttingen, keukenbladen en gevels. Ja, zelfs de ruiten en lak van uw auto geven wij op deze manier zelfreinigende eigenschappen.

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Denk je aan dakcoating, dan denk je aan Bioshield

Bioshield mocht al vele opdrachtgevers naar volle tevredenheid helpen met het beschermen van hun producten en materialen. Was u toch al van plan om het dak eens aan te pakken? Vraag via ons contactformulier nu informatie over dakcoating aan. Een afspraak maken kan ook. Graag tot ziens!

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield