skip to Main Content

Geef aanslag geen kans met coating voor tuintegels

Zodra het buitenseizoen weer begint, is het menigeen een doorn in het oog: de aanslag op het terras en de betegeling in de tuin. Dan is het prettig om te weten dat u niet langer aan de slag hoeft met schoonmaakmiddelen of de hogedrukreiniger. Met een nanocoating van Bioshield brengen wij een onzichtbare coating voor tuintegels en eventuele andere bestrating aan. Daarmee zijn deze voor een periode van vele jaren beschermd tegen de negatieve invloeden van regen en vuil. Het gebruik van deze nanocoating zorgt niet voor een kleurverandering. Tegels behouden zodoende de uitstraling die ze bij plaatsing al hadden. Met inzet van onze ‘enzyme’ producten blijven ze bovendien ook hygiënisch schoon.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Tegels eenvoudig te reinigen door actieve quantum coating

Met onze producten op basis van de meest recente nano technologie, zoals de coating voor tuintegels, beschermt u stenen tegen indringing van vuil en water. De coating vormt namelijk een nanoraster dat door de mens niet is waar te nemen. Water krijgt hierdoor geen mogelijkheid om in de poriën van de steen door te dringen. Met behulp van de actieve quantum coatings van Bioshield wordt organische vervuiling zelfs omgezet in water en zuurstof. De tegels van de stoep, oprit en het terras zijn als gevolg daarvan eenvoudig schoon te houden. Beginnen onze smart coatings na al die jaren hun actieve werking te verliezen, dan is het enkel zaak om een nieuwe laag op de bestrating aan te brengen.

Bioshield heeft in de loop der jaren een grote kennis en ervaring opgedaan met verschillende stenen en steenachtige materialen. Als het gaat om coating voor tuintegels, maar ook om vloercoating, betoncoating of stenen impregneren, doet u met succes een beroep op ons. U krijgt vooraf een deskundig advies en kunt erop vertrouwen dat wij onze afspraken nakomen. We kunnen zelfs voor u uitrekenen hoeveel u onder de streep goedkoper uit bent. Immers, u gaat hiermee besparen op de kosten voor onderhoud en reinigingsmiddelen. Daarbij blijven de werkzaamheden van Bioshield niet beperkt tot de tuin. Wij voerden dergelijke projecten eveneens uit in bad- en woonkamers, keukens en aan gevels/daken, vloeren, trappen, balustrades tot zelfs speakersystemen in de openbare ruimte.

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Voor coating voor tuintegels gaat u naar Bioshield

Bent u geïnteresseerd in de wijze waarop Bioshield coating voor tuintegels aanbrengt? U kunt hier in contact komen met ons, ook als u nog vragen hebt. Graag tot ziens bij Bioshield!

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield