skip to Main Content

Betonnen aanrechtblad impregneren? Uitstekend idee!

Een aanrechtblad van beton, je ziet ze steeds meer opduiken in moderne keukens. Ze zijn stoer, robuust en ogen industrieel. Hebt u er ook een, dan wilt u natuurlijk ook dat dit beschermd wordt tegen water en vuiligheid. Beton mag dan supersterk zijn, water weet er toch in door te dringen en vuil kan zich er makkelijk aan hechten. Laat daarom uw betonnen aanrechtblad impregneren door Bioshield en voorkom deze aantasting. Wij brengen een onzichtbare laag nanocoating aan waarop het water blijft staan. Dit is makkelijk af te nemen met een doekje. Met een actieve quantum coating van Bioshield weert u voortaan vuil en etensresten.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Bespaar nu op onderhouds- en schoonmaakkosten

Een betonnen aanrechtblad impregneren, is dat kostbaar? Nee, u bespaart namelijk op de kosten van onderhoud waaraan ook dit keiharde materiaal op termijn niet ontkomt. Eenmaal voorzien van een smart coating van Bioshield, garanderen wij een bescherming met een werkzame duur die op kan lopen tot wel vijftien jaar. Denk daarbij eveneens aan de schoonmaakmiddelen die u uitspaart. Niet langer hebt u agressieve reinigings- en schuurmiddelen nodig om vlekken tegen te gaan, die zich in de poriën van het beton hebben genesteld. Het gebruikte materiaal blijft hierdoor langer mooi en goed geconserveerd. En omdat de coating niet met het blote oog waarneembaar is, ziet het blad er na jaren nog steeds zo uit als toen u het kocht.

Natuurlijk kunnen wij met onze water- en vuilafstotende coating prima een betonnen aanrechtblad impregneren, maar ook betonnen vloeren. Inmiddels hebben wij tienduizenden vierkante meters van zo’n beschermlaag voorzien. Gaat het om hout, dan paste Bioshield dit eerder toe op tafelbladen, gevelbetimmeringen, schuttingen en tuinhuisjes. Zo hebben we op een vakantiepark van Center Parcs al eens de houten pods (chalets) behandeld. Met onze nano coating op glas maken wij glas en keramische oppervlakken nagenoeg zelfreinigend, water- en vuilafstotend. We doen dat milieuvriendelijk; al onze smart coatings zijn voedselveilig, voldoen aan EU-regelgeving en aan de meest strenge eisen van REACH (registratie, autorisatie en restrictie van chemicaliën).

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Betonnen aanrechtblad impregneren? Dan naar Bioshield

Als het gaat om een betonnen aanrechtblad impregneren, heeft Bioshield gedurende de voorbije jaren een uitstekende reputatie opgebouwd. Wilt u daar ook van profiteren? Vul dan meteen ons contactformulier in, dan kunt u binnenkort onbezorgd in de keuken aan de slag. Hebt u nog vragen? Stel die dan ook langs deze weg. Het deskundig personeel van Bioshield kan u ongetwijfeld verder helpen.

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield