skip to Main Content

Geef weer en wind geen kans met betoncoating

Met zijn robuuste uiterlijk en oersterke structuur lijkt beton een onverwoestbaar pantser te hebben. Maar schijn bedriegt: het is net als andere hardstenen materialen vatbaar voor de negatieve invloeden van weer en wind, ouderdom en luchtverontreiniging. De term ‘betonrot’ zult u ongetwijfeld weleens gehoord hebben. Met de smart coatings van Bioshield zijn deze problemen gemakkelijk voor te blijven. Laat door ons eenmalig een betoncoating aanbrengen en het behandelde product kan er weer voor een periode van vele jaren tegen. Of het nu gaat om een terras of binnenshuis een betonnen aanrechtblad impregneren, deze worden met een onzichtbare laag op biologische wijze verduurzaamd.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Dé oplossing, ook in een industriële omgeving

Maar ook in een industriële omgeving is betoncoating een prima oplossing. U kunt het door Bioshield laten aanbrengen op de vloeren in werkplaatsen, garages, magazijnen en kelders. Kiest u voor de nanocoating, dan ontstaat hierdoor een nanoraster dat voor het menselijk oog onzichtbaar is. Water krijgt hierdoor geen kans om in de poriën van het materiaal door te dringen en blijft er bovenop liggen of druppelt naar beneden. Laat u Bioshield actieve quantumtechnieken toepassen, dan wordt organische vervuiling als groene aanslag omgezet in zuurstof en water. Betonnen oppervlakken zijn na de behandeling ‘easy to clean’. Is er na verloop van vele jaren opnieuw zo’n behandeling nodig, dan hoeft u niet bang te zijn voor een opeenhoping van lagen; het nanoraster laat hiervoor namelijk nog wel ruimte over.

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Klanten enthousiast over betoncoating van Bioshield

Dat deze aanpak met de betoncoating van Bioshield werkt, blijkt uit de enthousiaste respons die wij van klanten mochten ontvangen. “In opdracht van ons heeft Bioshield diverse elementen van een betonnen constructie van de nieuwe COOP-super in Amstelveen behandeld met haar smartcoatings. Elementen bestaan uit opstaande randen langs de parkeerhelling, binnenzijde van de borstwering, afdeksegmenten, constructieve pilasters en alle hardstenen raamdorpels. Totaal 612 m2 zichtwerk beton. Onzichtbare behandeling en de elementen zijn vuilwerend en hydrofoob, met een garantietermijn van 10 jaren. De service en kwaliteit zijn boven verwachting en er is zeer net werk geleverd!” Deze recensie kunt u teruglezen op onze pagina met referenties. Daar staan nog meer reacties van mensen die Bioshield opdracht hebben gegeven om hun betonnen producten te behandelen.

Wilt u ook een betoncoating van Bioshield? Neem dan contact op met ons en profiteer op korte termijn van de vele voordelen die onze behandelmethode biedt.

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield