skip to Main Content

Welkom bij onze webshop! Op deze pagina vindt u alles wat u nodig heeft met betrekking tot reiniging, impregneringen en producten voor eigen gebruik.

  1. Reiniging en onderhoud kunt u door ons laten doen of zelf doen met de juiste middelen.
  2. U kunt hier ook een offerte aanvragen voor een nano-impregnering, doormiddel van het invullen van een aanvraagformulier.
  3. Weet u al wat u nodig heeft? Dan kunt u direct door naar onze producten en daar bestellen.

Reiniging & Onderhoud

Reiniging & Onderhoud

Wilt u een geïmpregneerd oppervlak laten reinigen? Of zoekt u middelen om zelf een regelmatige reiniging te doen? Hier vind u verschillende adviezen over welke producten te gebruiken of u kunt een aanvraag in dienen voor een reiniging.

Nano-impregneringen

Nano-impregneringen

Bent u geïnteresseerd in het laten impregneren van een kwetsbaar materiaal? Hier kunt u zich inlezen over wat er mogelijk is en kunt u een aanvraag indienen voor een vrijblijvende offerte.

 

Producten

Producten

Hier vind u alle cleaners en sealers waar wij zelf mee werken. De cleaners verkopen wij zowel aan particulieren als aan bedrijven. Voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in het werken met onze sealers, is er een aanvraag formulier. Na ontvangst van een ingevuld formulier, nemen wij spoedig contact met u op.