skip to Main Content

Handig! Zelfreinigende en vuilwerende vloercoating

Uw vloeren makkelijk schoonmaken en schoonhouden? Laat Bioshield er dan een vloercoating op aanbrengen. Wij zijn in hoge mate gespecialiseerd in het zelfreinigend en vuilwerend maken van diverse materialen en oppervlaktes. Een eenmalige behandeling met een onzichtbare, hoogwaardige en volledig biologisch afbreekbare nanocoating volstaat. Wij garanderen u een jarenlang effect. Niet alleen op de vloer, maar ook op uw kosten. Behandelde producten nemen namelijk geen water meer op, terwijl vuil zich niet meer in de poriën kan hechten. Hierdoor hoeft u geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te kopen.

Met onze vloercoating op basis van de meest recente nanotechnologie, zijn wij in staat om alle steenachtige materialen volledig onzichtbaar te beschermen tegen het indringen van vuiligheid en vloeistoffen. Kinderen die zonder hun voeten te vegen hun sporen achterlaten? Een ongelukje met een glas wijn? Met de nano coating van Bioshield zijn de behandelde oppervlakken eenvoudig schoon te krijgen en te houden. Ze behouden daarbij hun oorspronkelijke uitstraling.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Diverse toepassingen op tal van vloeren

De mogelijkheden om dit toe te passen zijn zeer divers: kalkzandstenen vloerafwerking in een badkamer, travertin verwerkt in de vloer of een gevlinderde betonvloer. Maar ook indien u betonnen terrassen wil verduurzamen en hydrofoob wil maken, hebben wij daar de beste behandelingen met vloercoating voor. Zakelijk of particulier maakt niet uit; bij ons profiteert iedereen!

Bioshield is in 2012 opgericht, nadat in een Nederlands laboratorium een product was ontwikkeld en gepatenteerd waarmee materialen en oppervlaktes tot op nanoniveau kunnen worden geseald. Inmiddels hebben wij tienduizenden vierkante meters behandeld met vloercoating. U vindt die terug op de betonnen vloeren van Jumbo Foodworld in Veghel, Het Houtse Meer in Den Hout of het Hooihuis in Roosendaal. Door onze, in al die jaren opgebouwde kennis van verschillende stenen en steenachtige materialen én de bijbehorende coatings, bent u verzekerd van een deskundig advies. Dat wij in staat zijn om veelzijdige projecten professioneel uit te voeren, is onder meer te zien aan de referentiewerken op onze pagina met projecten.

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Vloercoating? Maak nu een afspraak met Bioshield

Hebben we u overtuigd van de vele voordelen van onze vloercoating en de wijze waarop wij die onzichtbaar aanbrengen? Hier kunt u informatie vinden om een afspraak te maken met Bioshield, dan nemen wij binnenkort contact met u op. Eventuele vragen kunt u op deze manier eveneens bij ons kwijt. Het deskundig personeel van Bioshield kan ze vast en zeker beantwoorden.

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield