skip to Main Content

Voordelig stenen impregneren met Bioshield

Bescherm uw muren en gevels nu beter tegen de invloeden van regenwater en wind. Met de smart coatings van Bioshield laat u heel voordelig de stenen impregneren. Onze nano coating bijvoorbeeld geeft een muur waterafstotende eigenschappen en wordt er geheel onzichtbaar op aangebracht. Of doe een beroep op de actieve quantum coatings van Bioshield om vloeren, wanden en gevels te beschermen en verduurzamen. De groene aanslag krijgt hierdoor veel minder kans, omdat die wordt omgezet in zuurstof en water. Na een stevige, enzymatische reiniging, behandelen we de door u aangegeven oppervlakken. Deze zijn als gevolg hiervan voortaan makkelijk schoon te houden.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Talloze mogelijkheden in en om uw pand

Met de hulp van Bioshield kunt u in en om uw woning of (bedrijfs)pand tal van onderhoudsgevoelige materialen voorzien van een bescherming. Wat te denken van veranda’s, schuttingen, buitengevels, balkons en zelfs ramen. Binnenshuis stenen impregneren met onze coatings kan onder meer op muren, gevlinderde betonnen vloeren, een betonnen of granieten aanrechtblad of wastafelmeubel. Met de moderne nanotechnologie en quantum technieken kunnen wij zelfs zeer poreuze steensoorten als mergel en kalkzandsteen geschikt maken voor natte ruimten. Bovendien houden behandelde oppervlakken hun natuurlijke ‘look’.

Bioshield timmert al jarenlang aan de weg en mag met recht worden gezien als expert in stenen impregneren. De manier waarop wij ons werk doen en afspraken nakomen, spreekt zeer tot de verbeelding van onze klanten. Dat kunnen wij natuurlijk makkelijk beweren, maar in hun referenties op onze website zeggen ze dit zelf: “Enkele maanden geleden hebben we ons betonnen terras, dakrand en dakramen voorzien van Bioshield nano coatings. We zijn heel tevreden met zowel de service, de geleverde diensten als het resultaat.” Hier doen we het uiteindelijk allemaal voor: mensen die zich écht geholpen voelen en weer jarenlang kunnen genieten van hun kostbare materialen.

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Op basis van maatwerk stenen impregneren

De verzorging daarvan wordt eenvoudig en voordelig met de inschakeling van Bioshield. Wilt u dat gemak eveneens? Vul dan ons contactformulier in. In samenspraak bekijken we dan uw situatie en bepalen vervolgens welke van onze nano coatings het beste de stenen impregneren. Lijkt het u een goed idee om ook andere eigendommen deze bescherming te bieden ¬– zelfs de ruiten en lak van uw wagen kan Bioshield voorzien van een met het oog niet waarneembare laag – dan is dat geen enkel probleem. We brengen die ook aan op hout, metaal en glas.

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield