skip to Main Content

Via een collega ondernemer kennis gemaakt met de mensen van Bioshield. Na een telefoontje snelle reactie gekregen, een afspraak gemaakt en zeer duidelijke uitleg over het product gekregen. Voor ons als bedrijf met veel medewerkers is het prima werkbaar met de enzymen oftewel niet moeilijk. Kwaliteit in service en product dik in orde. De behandeling was een must voor onze betonnen vloer.

Bioshield in een paar kernwoorden: vakkundig, betrouwbaar, servicegericht en persoonlijk. Door goede communicatie van Sander (snelle reacties op vragen, het sturen van foto’s en video’s tijdens het reinigen/coaten) werden we op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Wij zijn meer dan tevreden met de behandeling die onze hardsteen vloer heeft ondergaan. Deze kan weer heel wat jaren mee!

Enkele maanden geleden hebben we ons betonnen terras, dakrand en dakramen voorzien van Bioshield nano coatings. We zijn heel tevreden met zowel de service, de geleverde diensten als het resultaat.

Sander gaat voor optimaal resultaat, ook als hem dit wat meer tijd kost. Daarnaast was het prettig werken met Sander Korremans. De producten van Bioshield voldoen ruimschoots aan onze verwachtingen.

Sowieso is de dienst geweldig. Bioshield behandelt houten Pods, kampeerhuisjes op vakantieparken door Europa waaronder Centerparcs. De nazorg is super. 3 jaar na de eerste toepassing is alles nog in goede staat. Een besparing in Geld, Tijd en Kwaliteit.

Vocht de oorzaak van gezondheidsgevaar door schimmels, de oplossingen van Bioshield dragen bij aan een meetbare en zichtbare verbetering van het schimmelprobleem.

Na het plaatsen van onze Piet Boon keuken heeft Sander, van Bioshield, ons enorm geholpen.

Het geplaatste aanrecht blad,van Piet Boon keukens, bleek niet afdoende geïmpregneerd te zijn. Na drie dagen zat het al onder de vlekken. De keuken leverancier liet ons in de kou staan.  Gelukkig is de klacht uitstekend opgelost door Bioshield.

Wat een top-service en zo fijn dat Sander meteen kwam om ons probleem te bekijken en te verhelpen.

Wordt de tijd genomen om mee te denken en top product wordt geleverd! Erg tevreden!

In opdracht van ons heeft Bioshield Smartcoatings diverse elementen van een betonnen constructie van de nieuwe COOP super in Amstelveen behandeld met haar Smartcoatings. Elementen bestaan uit opstaande randen langs parkeerhelling, binnenzijde borstwering, afdeksegmenten, constructieve pilasters en alle hardstenen raamdorpels. Totaal 612 m2 zichtwerk beton. Onzichtbare behandeling en de elementen zijn vuilwerend en hydrofoob met een garantietermijn van 10 jaren. De service en kwaliteit is boven verwachting en is er zeer net werk geleverd!