skip to Main Content

Onderhoudskosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Doordat de materialen o.a. geen water meer opnemen en vuil zich niet meer in de poriën kan hechten hoeft u geen dure en agressieve reinigingsmiddelen meer te gebruiken.

Hierdoor bespaart u niet alleen op de korte termijn direct kosten op het onderhoud, de materialen blijven daardoor ook langer mooi en goed geconserveerd. De levensduur wordt hierdoor enorm verlengd en kunt u daarmee veel onderhoudskosten besparen op de lange termijn.

Voorbeelden van kosten besparen

Auto

Voor het schoonhouden, van een door ons behandeld voertuig, is een flinke regenbui voldoende of het meest eenvoudige reinigingsprogramma bij de wasserette (enkel water en borstelen).

Vloeren

De betonnen vloer van een aantal restaurants is door behandeld en zij gebruiken nog enkel onze enzymen voor de dagelijkse reiniging. Dit levert deze restaurants een besparing op tussen € 4.000- 10.000 per jaar. De onderhoudskosten besparen zij enkel op het niet langer hoeven inzetten van dure en schadelijke producten voor de dagelijkse reiniging.Op de lange termijn levert de conservering nog meer voordeel op.

Glazen gevel panelen

Ramen of andere glazen panelen die door ons zijn behandeld worden nagenoeg zelfreinigend en daardoor behoeven deze minder vaak en vrijwel zonder enige toevoeging van een product te worden gewassen. Hiermee kunt u enorm op de onderhoudskosten besparen doordat de ramen niet meer zo frequent of intensief hoeven te worden gereinigd.

Om de behandelde oppervlakken ook echt hygiënisch schoon te houden hebben wij een speciaal voor ons ontwikkeld enzym in ons assortiment van nano en actieve quantum producten opgenomen.

Bij diverse restaurants ( zie onze referentie projecten) waar wij onder meer de vloeren hebben behandeld wordt dit ‘enzyme’ gebruikt om te voldoen aan de strenge eisen van de HACCP. Deze ‘enzyme’ kost een fractie van de traditionele reinigingsmiddelen en verwijdert de Biofilm tot 100% en is meetbaar middels een ATP meting ( RLU )

Kosten, onderhoudskosten besparen en onderhoud en onderhouden was nog nooit zo eenvoudig

Wilt u een indicatie van de onderhoudskosten die u kunt besparen of een uitgebreide ROI (return on investment) berekening dan komen wij graag met u in gesprek om u deskundig te adviseren.

Desgewenst geven wij u advies op locatie over de mogelijkheden van onze smartcoatings om de gebruikte materialen te verduurzamen. Een adviesgesprek duurt gemiddeld één uur en leidt niet altijd tot een opdracht. In sommige gevallen is een behandeling met één of meerdere van onze smartcoatings simpelweg niet nodig en kan een advies over het onderhoud of inzet van bepaalde reinigingsproducten een ‘betere’ oplossing zijn. Een advies doen wij derhalve niet kosteloos. Een adviesgesprek binnen een straal van 100 km kost € 199,- ex BTW. In geval het adviesgesprek leidt tot een opdracht dan brengen wij deze kosten in mindering op de factuur.