skip to Main Content

Verf was gisteren; laat nu een nano vloeistof aanbrengen

Materialen in uw interieur of exterieur beschermen met een laag verf? Het is niet langer nodig! Laat ze nu op een onzichtbare en duurzame manier behandelen tegen de invloeden van buitenaf. Laat Bioshield een nano vloeistof aanbrengen. Met onze smart coatings kunnen al uw vocht- en vuilgevoelige materialen er weer voor langere tijd tegenaan, met behoud van hun natuurlijke aanblik. Of ze nu van hout zijn, van steen, glas of metaal; met behulp van een eenmalig toe te passen nanocoating krijgen ze een laag die bescherming biedt voor een periode van wel 8 tot 15 jaar. U bespaart bovendien op een eenvoudige manier op onderhouds- en vervangingskosten.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Uw materialen beschermd tegen tal van bedreigingen

Laat ons een nano vloeistof aanbrengen op basis van de laatste nieuwe technieken. Door Bioshield behandelde materialen worden op die wijze vriendelijk in het onderhoud en makkelijk schoon te maken. Onze smart coatings zijn ook nog eens multi-toepasbaar. Naast water- en vuilbestendig kunnen we ze ook hittebestendig maken. Muren krijgen van ons een anti-graffitilaag. Werkt u in de horeca, laat Bioshield uw keuken dan antibacterieel maken volgens de meest strenge eisen. Met de gebruikte nanocoating en quantum coating beschermen we uw materialen tegen tal van bedreigingen. Producten die ook nog eens mens- en diervriendelijk zijn.

Hebt u genoeg van die groene aanslag? Wilt u in de zomer genieten van een schoon terras, dak of gevel? Twijfel niet en laat Bioshield een nano vloeistof aanbrengen. Na een intensieve enzymatische reiniging behandelen we alle oppervlakken met smartcoatings. Met het gebruik hiervan hebben wij in de voorbije jaren een grote expertise opgebouwd. Ten opzichte van andere, meer traditionele producten bevatten ze ook nog eens een lage waarde aan vluchtige organische stoffen (VOC). Tevens zijn ze voedselveilig. Een nano coating aanbrengen heeft daarbij als voordeel dat deze behandeling minder vaak hoeft te worden herhaald en dat dure, agressieve schoonmaakmiddelen overbodig zijn.

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Voordelig nano vloeistof aanbrengen? Bioshield!

Door Bioshield in te schakelen, bespaart u onder de streep dus behoorlijk op onderhoud en reiniging. Wilt u daar ook van profiteren? Vul dan direct ons contactformulier in om een afspraak te maken of om een gedegen indicatie van kosten en besparingen te krijgen. We maken met plezier nader kennis met u en willen maatwerk leveren. Bedenk: een nano vloeistof aanbrengen, zorgt ervoor dat u voor langere tijd geen omkijken meer heeft naar onderhoud dat zich voorheen regelmatig aandiende.

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield