skip to Main Content

Nano glas coating

Glas en keramische materialen lijken zeer compact qua structuur. Op microscopisch niveau is dat echter niet het geval. In de praktijk ervaart men dit doordat vuil zich nog steeds goed hecht aan deze oppervlakken en dat etsing (door zuren en kleurstoffen) beschadigingen veroorzaakt en of verkleuring/ vlekvorming.

Middels een éénmalige behandeling met een nano glas coating kunnen wij het glas en keramische oppervlakken nagenoeg zelfreinigend, water- en vuilafstotend maken.

Een flinke regenbui is dan al voldoende om de ramen bijvoorbeeld streeploos en schoon te maken en houden.

Of het nu om een autoruit, gevelpaneel, zonnepaneel of glazen douchewand gaat dat maakt voor onze behandeling geen verschil. Na een behandeling met onze nano glas coating zijn alle materialen ‘easy to clean’. Doordat we beschikken over diverse soorten nano glas coating met verschillende eigenschappen kunnen we samen met u kijken naar welke specifieke eigenschappen nodig zijn en welke coating en of combinatie van coatings voor u het beste is.

Voorbeelden nano glas coating

Glazen gevelpanelen

We passen dit veelal toe op glazen gevelpanelen om de frequentie en de gepaard gaande kosten van het schoonmaken enorm te reduceren en om een permanent schone uitstraling te borgen.

Autoruit en lak

Zo is er een nano glas coating welke wij op autoruiten en zelfs op de lak kunnen aanbrengen die ervoor zorgt dat uw auto zelfreinigende eigenschappen krijgt. Vuil hecht zich niet meer en enkel met waterdruk kunt u de auto reinigen. De harde laag biedt eveneens bescherming tegen de negatieve invloeden van zure regen, fijne waskrassen, uitwerpselen van vogels en uv- straling. De glans blijft behouden, wasbeurt na wasbeurt waar een traditionele wax- behandeling elke paar weken herhaald dient te worden. Met een enkele behandeling met onze nano glas coating is uw auto voor jaren beschermd. De garantie termijn die wij hiervoor afgeven op de werkzame duur is minimaal 24 maanden oplopend tot 48 maanden met een enkele behandeling.

Voor meer info omtrent de auto behandeling verwijzen wij u graag door naar ons zusterbedrijf N4C en N4W, Nano for cars en Nano for wheels.