skip to Main Content

Alle materialen optimaal beschermd met nano coating

Wilt u uw materialen op een onzichtbare manier beschermen tegen de weersinvloeden en daarmee verduurzamen? En wilt u op die manier ook besparen op onderhouds- en vervangingskosten? Dan is een nano coating van Bioshield waar u naar op zoek bent. Laat ons al uw vocht- en vuilgevoelige materialen op een natuurlijke manier behandelen met smart coatings. En met alle materialen bedoelen we ook echt alle: van hout, steen, glas tot metaal en zowel in het interieur als exterieur. Door middel van een eenmalige toepassing van deze beschermlaag krijgt u de garantie op een werkzame duur van wel 8 tot 15 jaar.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Geef water geen kans met onze nanocoating

Hoe werkt zo’n nanocoating? Deze heeft de eigenschap om met slechts één enkele behandeling zogenoemde nanorasters te vormen. Die zijn voor het menselijk oog onzichtbaar, maar hun beschermende kwaliteiten zijn juist krachtig. Met behulp van deze techniek verkleint Bioshield de poriën van de materialen. Een watermolecuul kan er niet meer doorheen en blijft zodoende op het oppervlak liggen. Als we daarbij ook nog quantumtechnieken inzetten, wordt bijvoorbeeld organische vervuiling (groene aanslag) vermindert en omgezet in water en zuurstof. Op die manier krijgt zo’n vlak niet alleen een water- maar ook een vuilafstotende coating!

Bioshield heeft in de loop der jaren een grote ervaring opgebouwd met het gebruik van smart coatings. Deze voldoen zowel aan de EU regelgeving als aan de strengste eisen van REACH (registratie, autorisatie en restrictie van chemicaliën). Bovendien zijn ze voedselveilig. Natuurlijk kunt u uw materialen voorzien van een laag verf of vernis. Maar door toepassing van onze nano coating behouden ze hun natuurlijke uitstraling en daarbij hoeft deze behandeling minder vaak te worden herhaald. Omdat vuil zich niet meer in de poriën kan hechten, zijn dure en agressieve reinigingsmiddelen niet langer nodig. U bespaart met een nanocoating dus op schoonmaak- en onderhoudskosten!

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Nano coating nodig? Bioshield helpt u graag!

Hebben we u weten te overtuigen van de pluspunten van onze nanocoating? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Hebt u wellicht nog vragen, bijvoorbeeld over de toepasbaarheid van smart coatings in uw situatie, dan kunt u die langs deze weg eveneens stellen. Ons deskundig personeel helpt u graag verder. Bioshield adviseert zowel de zakelijke als particuliere opdrachtgever en voert daar tevens opdrachten voor uit. We hopen snel nader kennis te maken met u.

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield