skip to Main Content

Beschermende nano coating voor steigerhout

Heeft u steigerhout en wilt u dit op een onzichtbare, duurzame wijze beschermen tegen de invloeden van regen en wind? En wilt u tegelijk besparen op de onderhoudskosten voor de komende jaren? Dan heeft Bioshield voor u nano coating voor steigerhout! Wij kunnen deze vocht- en vuilgevoelige planken op een natuurlijke manier behandelen met onze smart coatings. Denk hierbij niet enkel aan toepassingen van steigerhout die buiten staan. Ook voor bijvoorbeeld een eettafel van dit materiaal in uw woonkamer heeft onze werkwijze voordelen. Bij een ongelukje met bijvoorbeeld een drinkglas voorkomt de nanocoating het binnendringen van vloeistof in het hout. Afnemen met een doekje en het probleem is opgelost.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Uw materialen onderhoudsvriendelijk en easy to clean

Behandel uw materialen met een moderne techniek en laat Bioshield een nano coating aanbrengen. Deze worden, eenmaal door ons behandeld, zowel onderhoudsvriendelijk als easy to clean. Een nano coating voor steigerhout houdt water en andere vloeistoffen tegen, maar er zijn meer toepassingen denkbaar met ons assortiment aan smart coatings. Wij kunnen uw producten ook vuilafstotend maken, hittebestendig, anti-graffiti, anti-microbieel of anti-bacterieel. Daarmee voldoen ze zelfs aan de meest strenge eisen die in de horeca gelden. Coatings van Bioshield zijn daarbij zoals gezegd duurzaam: vriendelijk voor mens en dier én in het gebruik.

Maak daarom óók korte metten met de groene aanslag op uw tuinmeubelen en -afscheiding. Geniet de komende zomer van een schoon terras, dak of gevel. Naast een nano coating voor steigerhout, behandelen we namelijk eveneens steen, metaal en glas. Na een grondige, enzymatische schoonmaakbeurt, kunnen we op alle oppervlakken smartcoatings aanbrengen. Dit heeft bovendien als groot pluspunt dat deze behandeling minder vaak hoeft te worden gedaan en dat kostbare, bijtende schoonmaakmiddelen niet langer nodig zijn. Op basis van een enkelvoudige toepassing van deze beschermlaag, geven wij u de garantie op een werkzame periode van wel 8 tot 15 jaar.

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Beste adres voor nano coating voor steigerhout: Bioshield!

Bioshield heeft met deze manier van werken inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd en is reeds door aansprekende opdrachtgevers in de arm genomen. Bent u ook overtuigd van onze aanpak en op zoek naar een nano coating voor steigerhout? Vul dan bij deze ons contactformulier in, dan plukt u binnenkort de vruchten hiervan. Doe dit eveneens als u nog vragen mocht hebben. Ons deskundig personeel wil ze met plezier voor u beantwoorden. Graag tot ziens bij Bioshield!

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield

WhatsApp WhatsApp ons