skip to Main Content

Nano coating voor hout, binnen én buiten

Bent u op zoek naar een goede en betaalbare specialist in het behandelen van houten materialen met een beschermende coating? Dan bent u bij Bioshield aan het juiste adres. Op dit gebied behoren wij tot de toonaangevende bedrijven van Nederland. We passen onze smart coatings zowel binnenshuis als buitenshuis toe. Bij behandelingen met een nano coating voor hout kunt u denken aan tafelbladen, tuinmeubilair, gevelbetimmeringen, schuttingen, tuinhuisjes, tot zelfs scheepsdekken en chalets op vakantieparken. Eenmaal voorzien van onze onzichtbare nano coating krijgen water of andere vloeistoffen geen kans meer. De aangebrachte nano rasters zorgen ervoor dat druppels op het oppervlak blijven liggen en makkelijk af te nemen zijn.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Eenmalige behandeling, jarenlang plezier!

Hout is er in diverse soorten hardheid, kleuren en duurzaamheid. Zeker in de buitenlucht moet het worden behandeld, anders zult u er niet lang plezier aan beleven. Verf of een beits zijn van oudsher traditionele producten die voor dit doel worden gebruikt. Het nadeel daarvan is dat ze de uitstraling van een houten product kunnen aantasten en dat dit onderhoud om de paar jaar dient plaats te vinden. Bioshield biedt u echter een methode die zowel minder arbeidsintensief als kostenbesparend is. Door onze eenmalige behandeling met nano coating voor hout kunnen deze materialen er weer voor langere tijd tegen. Afhankelijk van het gekozen product geven wij een garantie op de werkzame duur tot wel 15 jaar.

Materialen die door Bioshield zijn behandeld, zijn als gevolg hiervan onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. Naast de aanbevolen nano coating voor hout beschermt onze quantum coating uw houten toepassingen eveneens tegen tal van bedreigingen. Hiermee wordt een organische vervuiling, veroorzaker van groene aanslag, omgezet in water en zuurstof. Overigens is opnieuw een nano vloeistof aanbrengen na verloop van jaren geen enkel probleem. Er ontstaat geen laag-over-laageffect; de poriën geven watermoleculen weliswaar geen kans om erin door te dringen, maar zij bieden nog wél ruimte voor de nanocoating.

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Betaalbare nano coating voor hout? Bioshield!

Nano coating voor hout biedt dus vele pluspunten. Bioshield biedt u deze en andere smart coatings bovendien aan voor een heel betaalbare prijs. Ook willen we graag voor u berekenen hoeveel u bespaart op onderhouds- en reinigingskosten. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons, dan maken we snel een afspraak. Vragen over de mogelijkheden in uw situatie, kunt u eveneens langs deze weg aan ons kwijt. We hopen snel nader kennis te maken.

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield

WhatsApp WhatsApp ons