skip to Main Content

Nano coating steen

Door de recente nanotechnologie en actieve quantum technieken is het nu ook mogelijk om zelfs zeer poreuze steensoorten zoals mergel, beton, marmer- natuursteen ( kalk zandsteen) eigenschappen te geven zodat deze verwerkt kunnen worden in ook allerlei natte ruimten.

Kalkzandstenen wand- en vloerafwerking in een badkamer, travertin verwerkt in de vloer en binnenwanden en perrons van een zwembad of bijvoorbeeld een wastafelmeubel volledig van beton of een gevlinderde betonvloer. Maar ook indien u gemetselde of betonnen geveldelen, terrassen of ander meubilair langdurig wil verduurzamen en hydrofoob maken dan hebben wij daar de beste nano coating steen behandelingen voor.

Met onze nano coating steen producten op basis van de meest recente nano technologie is het mogelijk om alle steenachtige materialen volledig onzichtbaar te beschermen tegen vuil- en waterindringing en met de actieve quantum coatings wordt organische vervuiling zelfs omgezet in water en zuurstof.

De behandelde oppervlakken zijn eenvoudig te reinigen en rein te houden met behoud van hun natuurlijke uitstraling. De oppervlakken zijn onzichtbaar beschermd en zeer lang verduurzaamd.

Voorbeelden nano coating steen

Inmiddels hebben wij tienduizenden m² behandeld met één van onze nano coating steen producten. Projecten zoals de gevlinderde betonnen vloeren bij De Jumbo foodworld in Veghel, het Houtse meer in den Hout of het Hooihuis in Roosendaal staan op ons curriculum. Maar ook projecten voor grote natuursteenleveranciers en verwerkende partijen zoals Grillo natuursteen uit Huissen, Culimaat High-end Kitchens en Solid Nature adviseren wij over de juiste producten en voeren wij de projecten voor uit.

Het onderhoud van de door ons behandelde materialen wordt zeer eenvoudig en voordelig.
Met inzet van onze ‘enzyme’ producten behouden de materialen niet alleen een mooie uitstraling maar is het ook echt hygiënisch schoon. U kunt hiermee tot 100% van de Biofilm verwijderen. Zowel in de persoonlijke als Horeca omgeving is dat wenselijk.

Door onze jarenlange kennis van de verschillende stenen en steenachtige materialen en de nano coating steen producten geven u de zekerheid dat wij u deskundig kunnen adviseren en dat wij in staat zijn om de projecten professioneel voor u uit te voeren.

Voor referentiewerken verwijzen wij u graag naar de ‘projecten’ pagina