skip to Main Content

Genoeg van het glazen wassen? Nano coating op ramen!

Bij het naar buiten kijken constateert u dat het alwéér tijd is om de ramen te wassen. Maar eigenlijk hebt u weinig zin om dat zo vaak te moeten doen. Of u wilt besparen op de kosten van een ramenwasser. Bioshield biedt u de oplossing waarmee u in één keer alles naar wens regelt: nano coating op ramen! Laat ons een onzichtbaar laagje op uw ramen of glazen gevelpanelen aanbrengen dat de inwerking van water en vuil uitschakelt. Slechts een eenmalige behandeling met een smart coating van Bioshield is voldoende om het glazen oppervlak nagenoeg zelfreinigend en bovendien water- en vuilafstotend te maken.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Maak ramen blijvend schoon en streeploos

Hoe werkt het? Door een nano coating op ramen aan te brengen en actieve quantum technieken, zijn wij in staat om met een enkele behandeling zogeheten nanorasters te maken. Zoals gezegd zijn deze microscopisch klein: de werkzame deeltjes in onze producten zijn niet groter dan een tot drie miljardste deel van een meter. Een watermolecuul kan zodoende niet meer door de poriën dringen en blijft er bovenop liggen. In het geval van een ruit of paneel doet de zwaartekracht de rest: feitelijk is een stevige regenbui al voldoende om ramen bijvoorbeeld streeploos en schoon te maken én te houden.

Bioshield heeft door de jaren heen een flinke expertise verzameld in het gebruik van smart coatings. Er zijn meer toepassingen dan alleen nano coating op ramen; u kunt er ook hout, steen en metaal mee laten behandelen. Wellicht kent u de negatieve verhalen over geïmpregneerd hout. Wij verwerken onze coatings op een duurzame wijze en deze voldoen aan de regelgeving vanuit de Europese Unie. Daarbij zijn ze voedselveilig. Bijkomend voordeel van een onzichtbare beschermlaag is dat producten hun natuurlijk aanzicht behouden. Dure en agressieve reinigingsmiddelen zijn voortaan niet meer nodig. U bespaart met een nanocoating van Bioshield dus op onderhouds- én schoonmaakkosten!

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Verdien geld met nano coating op ramen van Bioshield

Zeker als u een groot pand hebt of meerdere gebouwen, kan de toepassing van nano coating op ramen u flink wat geld opleveren. Wilt u een indicatie van de kosten die u hiermee bespaart of een uitgebreide berekening van uw ROI (return on investment), dan maken we graag een afspraak met u. Maar eveneens als u ons sowieso wilt inschakelen. Vul in ieder geval het contactformulier in van Bioshield.

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield