skip to Main Content

Water- en vuilafstotende nano coating op glas en lak

Een auto waarvan de ruiten en lak zelfreinigende eigenschappen hebben? Het klinkt als sciencefiction, maar met de producten van Bioshield is het nu al mogelijk. Voor onze aanpak maakt het trouwens niet uit of het gaat om een autoruit, glazen douchewand, glazen gevelpaneel of zonnepaneel; na een behandeling met onze nano coating op glas zijn alle materialen zeer eenvoudig schoon te houden. Glas en keramische oppervlakken maken wij op die manier nagenoeg zelfreinigend, water- en vuilafstotend.

Deze materialen mogen dan zeer compact qua structuur lijken, op microscopisch niveau weet vuil zich er toch goed aan te hechten. Door ‘etsen’ kunnen zelfs beschadigingen of verkleuringen ontstaan! Geef negatieve invloeden van buitenaf daarom geen vrij spel met de nano coating op glas van Bioshield. We passen dit in de praktijk veel toe op glazen gevelpanelen, die we hiermee een permanent schone uitstraling bezorgen. Een flinke regenbui is dan al afdoende om de ramen streeploos te maken en vrij van vuil te houden.

Bijkomend voordeel is dat u hiermee flink kunt besparen op schoonmaakkosten. Of gebruik, zoals gezegd, een nano coating van ons op de lak van uw auto. De harde laag die ontstaat beschermt tevens tegen de invloeden van zure regen, uv-straling, vogelpoep en fijne waskrassen. De glans blijft ook na diverse keren wassen behouden, waar een traditionele waxbehandeling om de paar weken moet worden herhaald.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Eveneens toe te passen op hout, steen en metaal

Bioshield heeft gedurende de voorbije jaren veel ervaring opgebouwd met het toepassen van smart coatings. Die voldoen aan strenge EU-regelgeving en tevens aan de eisen van Registratie, Autorisatie en Restrictie van Chemicaliën (REACH). Behalve dat u onze nano coating op glas kunt gebruiken, is deze eveneens geschikt voor hout, steen en metaal. Ook oppervlakken van deze materialen geeft u met een eenmalige behandeling een beschermlaag voor een periode van wel 8 tot 15 jaar. Deze is niet met het oog waarneembaar, dus houden de behandelde producten hun natuurlijke uitstraling.

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Bespaar nu met nano coating op glas van Bioshield

Voor de kosten hoeft u het niet te laten; uiteindelijk bent u onder de streep door een besparing op onderhouds- en schoonmaakkosten veel voordeliger uit. Neem voor een afspraak nu contact met ons op. Doordat we beschikken over diverse soorten nano coating op glas met specifieke eigenschappen, bekijken we samen met u welke in uw geval nodig zijn.

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield