skip to Main Content

Nano coating metaal

Afhankelijk van de toepassing kan het wenselijk zijn om o.a. metaal extra eigenschappen te geven op het gebied van bijvoorbeeld hygiëne of wanneer verwerkt en gebruikt in een extreme omgeving.

Hierbij moet u o.a. denken aan:

  • Chemische of extreme hittebelasting in een industriële omgeving of aan uw auto die in de felle zon staat.
  • Koolstofdeeltjes van uw remmen op de velgen die inbranden.
  • Lakverzegeling tegen uitwerpselen van vogels, zure regen en waskrassen.
  • Vliegroest/ bruine roest die ontstaat op RVS delen van bijvoorbeeld dak ankersystemen voor het veilig werken op hoogte of gepoedercoate speakersystemen die langs de kust blootgesteld worden aan zon, zee en zand.
  • RVS keukenbladen die extreem mechanisch belast worden en waarbij het zeer belangrijk is om schoon en vrij van Biofilm te houden.

Met ons gamma aan industriële nano coating metaal zijn wij in staat om ook hiertegen een onzichtbare en zeer duurzame bescherming te bieden. Middels een éénmalige behandeling van harde materialen zoals metaal met één van onze nano coating metaal producten geven wij een garantietermijn af op de werkzame duur voor een periode van minimaal 3- 10 jaren.

Voorbeelden nano coating metaal

Voor opdrachtgevers als Bose professional speakersystemen en bijvoorbeeld Heuvelman Sound & vision welke eveneens met JBL professional werken, behandelen wij met onze nano coating metaal de grillen van speakers die worden blootgesteld aan weer, wind, zand en zon. Het cellulose materiaal met een actieve quantum coating en de kasten met onze DF- coatings. Deze systemen staan het gehele jaar buiten op locaties in onder andere Curaçao, Dubai en op Tenerife bij het nieuwste Hardrock hotel.

Maar ook in interieur situaties zoals in een recreatie bad waarbij chloordampen funest zijn voor de speakers en ophanging daarvoor hebben wij onzichtbare en extreem duurzame oplossingen.

Vanuit onze jarenlange expertise in het werken met deze specialistische nano coating metaal zijn wij goed in staat om u bij elk vraagstuk deskundig te adviseren.