skip to Main Content

Materialen beschermen? Nano coating aanbrengen!

Bioshield Smartcoatings is uw specialist in het behandelen van materialen als natuurstenen vloeren, wanden, keukenbladen, gevlinderde betonnen vloeren, gevels, autoruiten en nog tientallen andere toepassingen. Als wij klaar zijn, weet u zeker dat water en vuil jarenlang geen kans meer krijgen. Wat we doen is een nano coating aanbrengen, die ervoor zorgt dat water niet in het te beschermen materiaal kan doordringen. U zult zien dat water er in druppels op blijft staan en makkelijk te verwijderen is. Eventueel voorzien we het oppervlak ook nog van een actieve quantum coating. Hiermee wordt een dreigende organische vervuiling adequaat aangepakt.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Waterbestendig, vuilbestendig én hittebestendig

Laat Bioshield een nano coating aanbrengen op basis van de meest recente nano technologie. Door ons behandelde materialen worden op deze wijze onderhoudsvriendelijk en easy to clean. De toepassing houdt bovendien niet op bij het waterbestendig of vuilafstotend maken; denk hierbij onder meer ook aan hittebestendigheid, anti-graffiti, antimicrobieel of antibacterieel, om bijvoorbeeld aan de strenge eisen van de HACCP (horeca) te voldoen. Ook dit zijn beschermende eigenschappen die in onze nanocoating en quantum coating voorkomen. De producten van Bioshield zijn eveneens vriendelijk voor mens en dier én in het gebruik.

Traditionele coatings en verven gaan uit van het principe van materialen ‘sealen’. In feite breng je hiermee een of meerdere lagen aan op een oppervlak, waardoor de natuurlijke uitstraling ervan wordt veranderd. Het is bovendien een traditionele behandeling die met enige regelmaat moet worden herhaald. Eenmalig een nano coating aanbrengen betekent dat u voor langere tijd klaar bent, in sommige gevallen tot wel 15 jaar. Na deze periode laat u zonder problemen opnieuw een nano vloeistof aanbrengen, zonder dat er een ophoping van lagen ontstaat. Op nano niveau is er namelijk altijd nog ruimte in de poriën. Uw materialen blijven onzichtbaar beschermd én wederom voor een lange periode.

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Nano coating aanbrengen? Bioshield natuurlijk!

De werkwijze van Bioshield is bewezen effectief en daarbij ook nog eens vriendelijk voor uw portemonnee. U bespaart op onderhouds- en reinigingskosten. Nieuwsgierig geworden of een nano coating aanbrengen ook iets voor u kan zijn? Neem vrijblijvend contact op met ons. Wij geven u een duidelijke indicatie van de kosten die u kunt besparen of maken een uitgebreide return on investment berekening. We komen graag in gesprek met u om u deskundig te adviseren. Meteen een afspraak maken om in of buiten uw pand aan de slag te gaan, kan natuurlijk ook.

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield