skip to Main Content

Granieten aanrechtblad impregneren: prima oplossing

Een aanrechtblad van graniet is een lust om naar te kijken en ook nog eens heel degelijk. Toch verdient ook dit een goede bescherming want ondanks dat de naam anders doet vermoeden, is het toch gevoelig voor de inwerking van water en vuil. Een granieten aanrechtblad impregneren is daarvoor een prima oplossing. Maar waar vindt u een bedrijf dat dit goed en aantrekkelijk geprijsd kan uitvoeren? U hebt nu Bioshield gevonden. Laat ons een nano coating aanbrengen die uw keukenblad voor water ondoordringbaar maakt. En met actieve quantum coatings van Bioshield wordt organische vervuiling zelfs omgezet in water en zuurstof. Het enige wat u hoeft te doen, is het afnemen met een doekje.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Tal van mogelijkheden, ook buiten uw keuken

Laat ons daarom snel uw granieten aanrechtblad impregneren. Dit behoudt daardoor zijn luxueuze uitstraling en krijgt gegarandeerd een jarenlange bescherming. Afhankelijk van de smart coatings die we hiervoor eenmalig gebruiken, verzekeren we u van een werkzame periode die kan oplopen tot wel 15 jaar! En als we toch al bij u zijn: waarom zou u de diensten van Bioshield beperken tot de keuken? Met dezelfde werking kunnen we deze coatings eveneens toepassen op uw tuinterras, erfafscheiding, gevel(elementen) of glazen douchewand. Zelfs de ruiten en lak van uw auto geven wij op deze manier zelfreinigende eigenschappen.

De naam Bioshield zegt het al: we brengen een biologisch afweersysteem aan. Dit gebeurt met een volledig natuurlijk product dat zowel mens- en diervriendelijk als voedselveilig is. Schrikt u misschien van de term granieten aanrechtblad ‘impregneren’? De tijd dat fabrikanten verboden impregneer op tal van materialen smeerden, is al jarenlang voorbij. De producten van Bioshield voldoen aan de strenge regelgeving van de Europese Unie en REACH. Over laatstgenoemde kunt u meer lezen op deze website. In dit kader is het tevens goed om te weten dat onze coatings gebruiksvriendelijk zijn door hun lage VOC-waarden (vluchtige organische stoffen). Zeker ten opzichte van andere, meer traditionele producten.

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Granieten aanrechtblad impregneren? Bioshield!

De nano coating waarmee we uw granieten aanrechtblad impregneren, biedt dus tal van voordelen. Deze en onze andere smart coatings worden u door Bioshield ook nog eens aangeboden voor een zeer betaalbare prijs. Desgevraagd willen we voor u graag berekenen hoeveel onderhouds- en reinigingskosten u uitspaart met onze aanpak. Geïnteresseerd? Neem dan contact op zodat we snel een afspraak met u kunnen maken. U zult er geen spijt van krijgen.

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield