skip to Main Content

Maak het uzelf gemakkelijk met glascoating

Glas en keramische materialen lijken door hun compacte structuur van nature bestand te zijn tegen de invloeden van water en vuil. Niets is echter minder waar, tenminste, als je het op microscopisch niveau bekijkt. Dan blijkt dat vuil goed weet te hechten aan deze oppervlakken en dat etsing, een gevolg van zuren en kleurstoffen, verkleuring of vlekvorming veroorzaakt. Of nog erger: beschadigingen.

Met glascoating van Bioshield zorgt u echter voor een optimale bescherming. Slechts één behandeling hebben wij nodig om het glas en keramische oppervlakken nagenoeg zelfreinigend, water- en vuilafstotend te maken. Een flinke hoosbui is daarna voldoende om bijvoorbeeld ramen streeploos en schoon te houden. Laat de zwaartekracht voortaan zijn werk doen.

Glascoating van Bioshield is bovendien op diverse materialen toe te passen. Een gevel- of zonnepaneel, glazen douchewand of autoruit maakt voor onze behandeling geen verschil. De coating is zelfs te gebruiken op de lak van uw auto. De harde beschermlaag die erdoor ontstaat, beschermt de lak maximaal tegen de invloeden van zure regen, uv-straling, vogelpoep en fijne krassen na een wasbeurt. En waar een behandeling met wax om de paar weken moet worden herhaald om een wagen zijn glans te laten behouden, is dat na onze werkzaamheden niet langer nodig. Zelfs niet na diverse keren wassen.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Eveneens voor op hout, steen en metaal

De smart coatings van Bioshield in zijn algemeenheid en de glascoating in het bijzonder, hebben inmiddels hun waarde bewezen. Het zijn daarbij ook duurzame producten die voldoen aan strenge regelgeving vanuit onder meer de EU. U kunt onze nano coating op glas gebruiken, maar we hebben ze ook die geschikt zijn voor hout, steen en metaal. Eenmaal hiermee behandeld, krijgen deze materialen een beschermlaag die 8 tot wel 15 jaar dienst doet. De coating is met het blote oog niet zichtbaar, waarmee een behandeld product zijn natuurlijke uitstraling behoudt. Dat u tevens bespaart op schoonmaakkosten, is natuurlijk mooi meegenomen.

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Voordelig uit met glascoating van Bioshield

Wanneer u een groot pand hebt of meerdere gebouwen, kan de toepassing van glascoating op de ruiten of glazen gevelpanelen u flink wat geld besparen. Desgevraagd krijgt u van ons een indicatie van de kosten die u kunt uitsparen, of een gedetailleerde berekening van uw return on investment. Neem hiervoor contact op met Bioshield, of als u een afspraak wilt maken voor de behandeling van glas of keramische materialen. Wij maken graag nader kennis met u!

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield