skip to Main Content

Gecoate betontegels kunnen er weer jaren tegen

Tegels van beton zijn zeer gewild vanwege de vele manieren waarop ze rondom het huis of ander pand zijn toe te passen. De een maakt er een terras van of tuinpad, de ander gebruikt ze als oprit of parkeerplaats voor de auto. Maar hoe sterk beton als materiaal ook is, het ontkomt niet aan de grillen van de natuur. De negatieve impact van regen, vorst, luchtverontreiniging of veroudering mist zijn uitwerking niet op dit robuuste materiaal. Gelukkig is daar zeker wat tegen te doen. Met een nano coating van Bioshield voorziet u het beton van een uitstekende en duurzame beschermlaag. Door ons gecoate betontegels kunnen er weer vele jaren tegen en behouden hun natuurlijke aanblik.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Dé oplossing, ook waar gewerkt wordt

Maar ook waar er gewerkt wordt, is dit een prima oplossing. Immers, op die plekken is er sprake van een intensief gebruik van de tegels en kans op vervuiling. Nano coatings van Bioshield zijn te vinden in werkplaatsen, garages en magazijnen.

Op gecoate betontegels is door ons een laag aangebracht, een nanoraster, die voor het menselijk oog niet te zien is. Het lukt water hierdoor niet om in de poriën van het materiaal door te dringen. Het blijft erop liggen, of druppelt door de zwaartekracht naar beneden. Behalve nanocoating kan Bioshield een actieve quantumtechniek inzetten. Organische vervuiling wordt daarmee omgezet in zuurstof en water, wat de kans op groene aanslag reduceert. Betonnen oppervlakken zijn na de behandeling bovendien makkelijk schoon te houden.

Het betreft hier een in een Nederlands laboratorium ontwikkeld product, waarmee materialen tot op nanoniveau kunnen worden geseald. Daarmee was de oprichting van Bioshield in 2012 een feit. In de tussentijd hebben wij een enorme hoeveelheid vierkante meters beton behandeld met vloercoating. Met de kennis van verschillende stenen en steenachtige materialen die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, weten wij aan welke voorwaarden gecoate betontegels moeten voldoen. U bent verzekerd van de beste bescherming van uw tegels. Om een indruk te krijgen van de veelzijdige projecten die wij op het gebied van deze en andere materiaalsoorten hebben uitgevoerd, bevelen wij u onze pagina met projecten van harte aan.

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Maak een afspraak met Bioshield voor gecoate betontegels

Bent u overtuigd van de vele voordelen die onzichtbaar gecoate betontegels met zich meebrengen? Hier vindt u de informatie om met Bioshield een afspraak te maken. Hebt u nog vragen, dan kunt u die langs deze weg eveneens aan ons voorleggen.

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield