skip to Main Content

Coating betonvloer? Bioshield helpt u verder!

Beton is onaantastbaar, zou je in eerste instantie denken. Een materiaal dat in staat is om de zwaarste last te dragen, laat zich op geen enkele manier ondermijnen. Maar niets is minder waar. Net als ander materiaal van hardsteen is beton wel degelijk gevoelig voor de gevolgen van regen, wind, veroudering en luchtverontreiniging. Betonrot is daar een sprekend voorbeeld van. Het verdient dus aanbeveling om ook beton hiertegen te beschermen. Met de betonvloer coating van Bioshield neemt u optimale maatregelen tegen deze gevaren van buitenaf. Eenmaal door ons behandeld, kunnen uw betonnen toepassingen er weer vele jaren tegen. Denk daarbij niet alleen aan vloeren maar ook aan aanrechtbladen, badkamermeubels of een terras.

Met de coating voor betonvloer van Bioshield hebben wij een modern middel tegen het indringen van water of het hechten van vuiligheid. Op basis van de meest recente nanotechnologie, is deze namelijk in staat om steenachtige materialen hiertegen volledig onzichtbaar te beschermen. Of het nu gaat om morsen tijdens het olie verversen bij de auto in uw garage, of allerlei natuurlijk materiaal dat zich tijdens de herfst op uw terras verzamelt; eenmaal behandeld met een nanocoating is de vervuiling met een doekje eenvoudig af te nemen. Tevens behouden de betonnen materialen hun natuurlijke uitstraling. Na de werkzame periode kan er zonder problemen opnieuw een coating worden aangebracht, zonder dat er een opeenhoping van lagen ontstaat.

Hout

Bioshield beschermt hout tegen vuil, vocht en algen

Metaal

Bioshield rekent definitief af met roest, corrosie en vuil

Steen

Bioshield rekent definitief af met de invloeden van vocht op steen

Glas

Bioshield maakt uw glas zowel zelfreinigend als vuilwerend

Ook voor de bescherming van hout, metaal en glas

Bioshield zet dit probate middel nu al vele jaren met succes in. Inmiddels hebben wij tienduizenden vierkante meters voorzien van een betonvloer coating. Klanten ontdekten dat onze methode ook soelaas biedt bij de bescherming van andere materialen, zoals hout, metaal en glas. Bioshield paste het eerder toe op houten tafels, gevelplaten, schuttingen en tuinhuisjes. Glas wordt met behulp van onze nano coating water- en vuilafstotend en bijna zelfreinigend. Het is bovendien een heel duurzaam product. Al onze smart coatings zijn getoetst aan de strenge regelgeving van zowel de Europese Unie als REACH (registratie, autorisatie en restrictie van chemicaliën).

Kosten besparen

De door ons behandelde materialen worden onderhoudsvriendelijk, easy to clean en zullen u direct kosten besparen. Middels een éénmalige behandeling met één van onze smart coatings krijgt u een garantie op de werkzame duur tussen de 8-15 jaren.

Coating? Betonvloer? Wij bieden maatwerk

Een afspraak maken met Bioshield is heel eenvoudig. Hiervoor vult u ons contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op. Omdat we verschillende soorten betonvloer coating hebben, adviseren we welke in uw situatie de meest geschikte is. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat wij maatwerk bieden. In samenspraak met u gaat dat zeker lukken!

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Bioshield